![]() |
Am luat asa ceva de pe net si in primul rand nu mergea cu crackul si in al doilea rand cerea nu stiu ce versiune!!!
|
ala care il am eu MERGE .. pe bune ... l-am jucat eu in retea si nu mi-a placut
|
Jocul sau ce????
|
Mah...io caut ultimu patch...sa pot juca pe net!Aveti asa ceva! E beton si pe retea da daca ai cu cine juca!
|
io am un patch si craku pt el.. insa nu stiu daca e ultimu... :?
mie imi pe merge pe net cu el... :wink: |
sau mai bine zis imi mergea.. ca acum nu mai merge.. :x :cry: .. am incercat adineauri si vrea alt patch... damnit.. n-am mai jucat de mult pe net.. numa in retea.. :wink:
|
Morro, poti sa-mi trimiti si mie te rog patch-ul la [email protected]?? Mersi anticipat.
Cum e in retea? Sau de ce e naspa? |
Naspa e ca pana acum au fost resetate de vreo 3 ori conturile din cauza cheaturilor.....
|
e chiar aiurea sa trisezi la nfs.. adica come on.. sa zbori de langa ala direct la finish.. e aiurea rau.. lumea se plange ca nu e realistic din unele pcte de vedere, insa cand folosesti cheaturi cum dreaku mai e? SF? :wink: i hate cheaters.. :evil: it's just a game..enjoy it! 8)
|
Da dar s-a ajuns ca la diablo adika se vand conturi pe $$$$!!!!
|
mai bine da-mi un PM cu nr tau de tel nu cred ca il am si iti aduc aia pe un CD ca are ceva mega
|
Pai mai bine o lasam pe prima etapa la Prisma. Mersi frumos oricum.
|
Quote:
mai bine imi faceam vreo 30 de conturi... :lol: |
2 Attachment(s)
Bah ... da voua cand bagatzi NOS'u ce va apare ?
Ca eu mi-am setat detaliile video la maxim si se vede super beton ... SI ui-te cum imi apare mie cand bag Nosu' ... Unbeliveble .... right ? |
Iti apare asa pentru ca ai activat efectul \"Motion blur\". Aproape la fel vede si la viteza foarte mare, indiferent daca dai cu N2O sau nu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning