![]() |
Re: Hai sa va spun noutati !
Quote:
|
Re: Chevrolet Aveo
Quote:
|
sal imi spune si mie cinevacum imi dau si eu seama ca e intradevar motor de 1.4 pe un aveo inafara faptului ca asa scrie pe certificatul de inmatriculare ca am un aveo 1.4 si sincer nu mi se pare prea nervoasa...e adevarat ca i-am dat 150 si cva pe autostrada dar la demaraj nu prea ma incanta...inainte am avut o dacie 1310 si pleca cu scartz fara probleme...la Aveo nu prea imi iese..sa fie oare si din cauza cauciucurilor ca sunt mai late si suspensie si alte nebuneli dinastea???? sal...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ar vrea cineva sa cumpere o Chevy Nova 70? Adica chiar pe a mea? Face cineva o oferta? Ofer tot ce am la ea in acelasi pret! E inmatriculata in RO!!!!
|
Sa o stapanesti sanatos!Vreau si eu sa imi iau tot varianta asta full options da am auzit ca consuma cam mult,la ei pe site cika consuma 6,9 mixt da mi`a zis cineva ca are un aveo varianta aia mica si cika consuma 9.1!Oricum e super masina si e cu 2-3 sute de euro mai scumpa decat loganu ala 1.6 16V!
|
cat consuma ma urban????????7-8 poate vrei sa spui 9-10 in carte scrie 9...mai gandestete in orice caz ca motorizare lasa de dorit .....
|
Nu urban frate..consum mixt!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: