![]() |
Re: salut
43 Attachment(s)
Quote:
Sunt seturi de jante la care am polishat buzele dupa reconditionare crezi ca as fi putut polisha peste chit???nici macar la polishare nu se cunoaste unde au fost julite,la vopsit nici atat. Singurele probleme care mai apar se intampla la jantele care au coroziuni avansate deoarece chiar daca rectific acolo,uneori coroziunea are si 4 mm adancime si nu pot intra asa de mult ca stric janta,aplic grund anticoroziv ce impiedica reiesirea coroziunilor dar raman puncte minusucle acolo unde sunt gaurile provocate de coroziune. NU SE FOLOSESTE GRAM DE CHIT LA RECONDITIONAT,NUMAI SUDURA ARGON iar jantele sunt tratate cu cea mai mare responsabilitate. Nici bunica chitului nu confera garantie ca nu cade de acolo, pe cand aliajul sudat reface janta la aceeiasi parametri de greutate ca inainte si indiferent ce se intampla cu vopseaua peste 10 ani, janta pe dedesupt v-a arata ca noua la sablat. PENTRU FIECARE SET DE JANTE VOPSIT SE OFERA GARANTIE REALA 12 LUNI.durata de viata fiind foarte mare cu conditia sa nu sufere lovituri. tel.0766220909 |
2 Attachment(s)
Salut ,
Sunt interesat sa revopsesc capacele de plastic de la urmatoarele jante, in culoarea jantelor. Da-mi un pm cu un cost estimativ si un timp de finalizare |
Quote:
|
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
Salut.
Te rog spune-mi cat m-ar costa urmatoarele opratiuni pentru niste jante 8Jx18": - reparatia unei jante fisurate (o crapatura de aprox 1cm prin care janta pierde aerul in cateva zile) - reconditionarea celor 4 jante (zgarieturi minore) - vopsirea celor 4 jante Astept PM. Multumesc |
37 Attachment(s)
Reconditionat jante AMG, indepartat un petic pe janta,sudat fisura,roluit,incarcat in argon julituri pe buze,rectificat,polishat buzele,vopsit miezul argintiu,indepartat coroziuni pe spate,aplicat grund anticoroziv.
|
Salut,
Astept si eu un PM cu un pret pentru a reconditiona aceste jante. Nu sunt lovite sau strimbe, vreau doar sa le vopsesc si sa polisez buza. Mersi frumos, Stefan. |
1 Attachment(s)
am uitat sa atasez poza si vad ca nu merge sa editez...
uite janta |
1 Attachment(s)
salut. cat ar costa reconditionat si revopsit in negru mat un set de jante 18" replica m? si cat ar dura minim operatiunea, pentru ca nu dispun de inca un set de roti pentru cele 7-10 zile de care ai nevoie..ai cumva vreun set de roti pe care il poti pune la dispozitie pentru perioada asta? cateva zile, pana sunt jantele gata..
|
Quote:
Nu am jante de schimb. |
9 Attachment(s)
Reconditionat jante de tabla VW.
|
1 Attachment(s)
Salut...un pret pentru vopsitul miezului in alb si buza polishata pentru modelul din poza? Sunt pe 15" si din cate stiu doar una singura are o julitura.
Mersi. |
1 Attachment(s)
Salut,
Cat ma costa sa reconditionez si eu jantele din poza, buza polisata, de vopsit interiorul si suruburile daca poti sa le faci auri. |
27 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Nu pot auri suruburile |
1 Attachment(s)
Salut...cat ar costa sa imi vopsesti si mie jantele astea (17")...negre cu o dunga rosie pe margine...nu sunt zgariate sau lovite si eventual cam cat dureaza toata operatiunea.???
|
28 Attachment(s)
Quote:
Daca vrei doar vopsit negru costa 400 lei si dureaza 2 zile. Reconditionat Borbet A umplut cu sudura julituri adanci,rectificat buzele julite,aplicat grund,vopsit alb si aplicat lac. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning