![]() |
alexufo... in loc de desenul ala, pune unul cu UAP :) ia incearca cu niste caractere mai smechere :) si pune poza...
|
alexufo...jantele alea chiar se potrivesc?? nu cred....... dar arata bine mashina asha.....
|
4 Attachment(s)
poze..de la un burn out
|
bietul cauciuc :lol: era in garantie ? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
cauciucurile erau aproape noi.....le-am dat sa sara...de 185 latzime...unu l-am facut slick..shi celalalt...praf....
|
Sa le fie tzarana ushoara...
|
Pai daca erau aproape noi... de ce nu te-ai dus cu ele inapoi :lol: :lol: ca draq... au iesit sarmele din ele... pt ce draq mai e garantia :lol: :lol:
|
rosonic putina rabdare ca nu mai am programul acela si am formatat hardul dar sper pe diseara sa il pot pune
|
2 Attachment(s)
aaaa,am uitat am filtru sport mai
ia vedeti cum arata un motar de 1100 stock |
:shock: si ce`ai rezolvat cu burn-out in afara k tzi`ai facut cauciucurile PRAF??? :roll:
|
Re:
Quote:
Erau pe la curse personaje care cand \"se dadeau cerculetze\" ii auzeai \"vai ce-si face la cauciucuri/la planetare\" :lol: :lol: |
Eu vb. de burn-out nu de cerculetze :!:
|
adica burnu e o idiotenie si cerculetele sunt ceva superinteligent?
nu prea te inteleg ce vrei sa spui. asta a vrut omu sa faca ce aveti cu el. si eu merg in 4-5.000 ture desi stiu ca mi-ar consuma mai putin la 2500-3000 dar asta e optiunea mea. |
frate...e vorba de show....cauciucurile erau \"cumparate\" de la o vulcanizare..si daia i-am dat sa sara...ca nu faceam eu cu cauciucurile mele noi. kumo......
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning