![]() |
Re: E46 - 320Cd *** K O X ***
Pake fai ceva la teava de la toba ca zici ca e o p... bleaga :???:
|
Quote:
|
Nici nu ai venit bine de la romexpo si ai sarit pe forum!!!!:D
|
Quote:
Cand e vorba de masini nu conteaza oboseala sau ma rog altceva... Pasiunea nu cunoaste limite si noi stim cel mai bine asta, vorba unui bun prieten...:peace: |
pai si ceva poze cu masina?sau nu ai bagato?
|
frumoasa masina! pune-i jante c-a venit primavara!
|
a bagat o , in parcare :D , la ce masini au fost la etaj , sincer puteai sa o bagi fara probleme , o bagam si eu daca imi faceam stopurile fumurii :D
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
p.s I - proiectoarele asteapta un mic upgrade de aia nu au grilele II- de ieri membru e46 club Numai bine!!! |
1 Attachment(s)
ma uitam azi dupa niste scaune si am dat peste astea.mie mi se par absolut geniale,as vrea sa le cumpar pentru a mea.sa-mi zici ce crezi :evil:
|
Quote:
SPARCO nu iti mai place? :lol: |
8 Attachment(s)
*** UPDATE ***
yellow racing fog lights! :peace: |
ce sa mai , in fata nu trebuie decat sa i mai faci un lucru , sa atinga bara de asfalt :D:D:D
|
Quote:
|
Ti-am vazut masina la expo sambata in parcare....arata foarte bine...o finala sport ii va schimba aspectul din spate...cat despre lasatul pe burta la maxim e alegerea ta dar la drumurile noastre nu-i cea mai buna optiune...crede-ma stiu cel mai bine:D
|
Quote:
De lasat o sa o las atat cat sa imi permita sa mai si merg... Suspensia o am, jantele le am... astept gumele si vremea buna, aseara iar a nins aici am crezut ca nu-i adevarat :lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:36. |
- Copyright 2026 4Tuning