![]() |
Re: E36 - pisica albastra
eu propun sa nu ne mai certam aiurea si sa il sustinem pe proprietar pentru ca dupa cum sustine vrea sa aduca masina pe o linie de plutirire...cred ca din 8 pagini macar 6 sunt de certuri si descurajari...
|
bai omeni buni!!!ce treaba are omu asta cu alte masini dupa forum....dc este balamucu asta aici?????
ar trebui sa dati sfaturi nu sa vb de alte masini sau nu`s tu ce..... toate posturile care sunt off....ar trebui strese....nu`s dc nu intra un moderator sa faca curatenie pe aici: |
bai baieti ce aveti ma cu masina omului de-l luati la tranta ca masina lui e horor? si-a prezentat si el masina si s-au gasit cativa''cunoscatori''intr-ale tuningului sa-l critice! daca lui ii place,te poti caca-n gustu' omului? uitati-va la alte masini care va plac voua si dati-i pace!
|
taty omu ala care a facut masina a facuto pentru showuri........si atunci pe vremea aia a prins bine acuma trebuie schimbate multe.....si omu o face iar de show masina sa speram ca o face in bine......da masina lui sprinter e masina frumoasa de zi cu zi nici de cum de showuri;)
|
eu cred ca masina lu sprinter are mai mult bun gust decat in sticla de bautura de pe bancheta din spate si cu masina aia sprinter nu se face de ras la show sau pe stada
|
Quote:
|
Quote:
hai tu cu avionu tau la un show unde merge si pisika asta albastra sa vedem cate priviri atragi:lol::lol::lol: ce ar fi sa ne facem totzi masinile m optik:lol: ar fi ok asa?......ne vom deosebii prin culoare si jante :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E o diferenta in a atrage priviri avizate si a iti sari in ochi ceva. Fiecare cu gusturile lui in fond. Apreciez munca depusa in masina asta. Atat. |
Quote:
|
Mare Finete masina asta ! :chew::chew::peace::peace::peace:
|
Quote:
normal ca mergem la showuri cand ne saturam de ele ne facem masinile m:lol: la fel si pt noi este frumos ce facem noi....nu ce zici tu;) |
am terminat momentan masina
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning