![]() |
Re: E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ
despre costuri stiu , dar la cati bani bagi , o sa conteze la vanzare ca nu e pe ro. frumoasa masina.
|
Quote:
Scuze de OFF: gelu_r@ in mare, la motor de 2.0 te costa 500 euro taxa pe BG si 100 ron rovinieta asta in caz ca vrei sa o cumper nu de alta dar e oblibatorie si te mai costa 100 euro paxele pe an. Fa o socoteala la ce bani te duce o inmatriculare pe RO care include si taxa de pluare , asta sa ai noroc sa iti iasa macar euro 1 nu 2. |
scuze daca fac offtopic.....dar referitor la faza cu inmatriculatul pe bulgaria....daca as vrea sa inmatriculez un 1.6 sau un 1.8 pe bulgaria.......tinand cont ca iese ori euro 1 sau euro 2 cat costa?sau si acolo se tine cont de norma de poluare?
|
La bulgari orice motorizare , benzina , diesel sau gaz sub 160cp plateste taxa de inmatriculare de 350e + platforma 150e + alte cheltuieli ... ajungi la 600e , ITP , asigurare , rovigneta si toate nebuniile sunt valabile un an . Tot ce depaseste 160cp plateste in jur de 2000e taxa ... insa nici asta nu e batuta in cuie , s`au inscris si masini de peste 200cp cu 600e ... eu stiu cel putin 2 masini . Bulgarii oameni destepti ....
|
multumesc mult!Scuze pentru offtopic!
|
3 Attachment(s)
masina intra la preparat de azi :lol:
|
foarte bine!asta si merita:lol:
|
ma ajuta careva sa schimb interiorul?:lol:
|
te ajut eu daca vrei maine seara:D
|
hai ca vin si eu ...
|
ms baieti..era o gluma:lol:
am dat azi cam tot interiorul afara. plafonul,stalpii,panourile spate+placa cu boxe le-am tapitzat azi cu negru...au iesit criminal,dar si munca a fost pe masura. Am o intrebare,de fapt o rugaminte...daca stie cineva cum sa scot tabla aia de la trapa(tabla cu textil pe ea care se vede in interior cand ai trapa inchisa) sa-mi lase un nr de tel si sun eu sa-mi explice si mie cum sa o scot ca ma tot gandesc si nu imi dau seama cum. |
ceva poze?
|
4 Attachment(s)
poze......... aceea este placa de la trapa care vreau sa o schimb si nu stiu cum..in dreptul sagetzii albe
|
4 Attachment(s)
azi este la 90% din restaurarea masinii
s-a montat interiorul la gata,botul..mai sunt maine de prins pragurile,bandourile si mici retusuri si e cam gata... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning