Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - FDM (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17006-golf-2-fdm.html)

road_runner 17-07-06 19:33

Re: Golf 2 - FDM

Sunt fff curios de rezultatul final...sper sa o vad live k am o pasiune mai veke pt Golfuri.Culuarea o pot numi kiar indrazneatza si sunt sigur ca masina nu va trece neobservata.

claudiu lucian 17-07-06 22:23

3 Attachment(s)
l-am prins p oase la lucru:))
a terminat interiorul de montat azi si...cu parere de rau nu am putut sa-l ajut azi sa vad maine cum imi fac timp dar...slabe sperante.

in poze ascultam muzica, ne cam clantaneau creierii :D

OaSe 18-07-06 20:23

azi am terminat cu interiorul, spalat, montat, lustruit p ici p colo, am pus presurile noi, in ton cu tapitzeria.
mai avem la exterior de vopsit alea pe care nu am reusit sa le facem.:rolleyes2

MOUZE 18-07-06 20:31

multa multa bafta si sa-l termini cat mai curand sa-l vedem pe la pescarus :D
deja m-am imbolnavit...eu am mai avut un golf 1...nu mai vreau sa-mi aduc aminte de el...cel putin cand l-am vopsit mi-a mancat 20 ani din viata(lucra fosta...fosta vopsea,un sentiment tare neplacut)

philip.robz 18-07-06 21:09

zici ca motorul e de 1.6 . am si eu unul dar imi face probleme sistemul turbo . merge cand vrea el ... poti sa ma ajuti

OaSe 18-07-06 21:28

Quote:

Originally Posted by cristigeo69
multa multa bafta si sa-l termini cat mai curand sa-l vedem pe la pescarus :D
deja m-am imbolnavit...eu am mai avut un golf 1...nu mai vreau sa-mi aduc aminte de el...cel putin cand l-am vopsit mi-a mancat 20 ani din viata(lucra fosta...fosta vopsea,un sentiment tare neplacut)

foarte aiurea sentimentul, il cunosc. prima data am facut rost de o vopsea portocalie, o nuanta mai inchisa. prima data mi-a placut nuanta si in plus am zis k economisesc si eu un ban, dar cand a vazut vopsitorul vopseaua...mi-a zis k el nu lucreaza cu vopseled'astea, a dat 1200E p pistol si nu vrea sa-l strice. nu am scapat si dupa aia am fost si mi-am luat frumusetea asta de vopsea:D.

cu uscatul...inainte de a o duce la vopsitorie, m-am apucat si am vopsit eleronul, dupa o saptamana ink nu se uscase vopseaua, se facea cocoloase, nici shmilgherul nu mergea. M-a ingrozit gandul k toata masina putea fi in aceeasi situatie. II MULTUMESC LUI D-ZEU K M-A OPRIT, k faceam o NENOROCIRE

cristivw 18-07-06 22:20

zi-mi si mie te rooooog cooodul vopseeeleeeei... sau codurile.. etc. vreau sa fac un experiment pe o calibra :D

Mario_Dub 18-07-06 23:06

pana acum la cat estimezi ca te-a dus mana de lucru plus vopseaua, la vopsea am inteles deja ca ai bagat 10mil, dar restul cat te-au mai costat? nu de alta dar si ieo sunt in focuri ca trebuie sa-mi vopsesc masina si pana acum ori am gasit prea scump ori mana de lucru la pamant, cea mai noua patita de un vecin, i-a vopsit masina cu barile puse pe ea, vopsea pe chedere, are numai gropite pe masina, deci o munca de kk si a mai dat si 12,5mil:(

MOUZE 18-07-06 23:20

2 Attachment(s)
eu pana la urma am scos-o la capat...am vospit-o cu verde cameleon metalizat apoi lac...in garaj la mine si a iesit cam asa...
a fost stramba cu spume am frecat la ea de am inebunit(2kile fibra 1.5kile normal) apoi m-a enervat ca a lucrat vopseaua veche si i-am dat rasol...noroc ca mi-a lucrat la spritz si nu cand am dat vopseaua ca o rupeam in fericire...
ai avut MARE noroc ca nu ti-a facut figuri si pana la urma s-a uscat...nu sti niciodata ce-i vine pe chelia la vopsea...
abia astept sa o vad cu spoilere :)

OaSe 19-07-06 20:54

Quote:

Originally Posted by tru_astra
pana acum la cat estimezi ca te-a dus mana de lucru plus vopseaua, la vopsea am inteles deja ca ai bagat 10mil, dar restul cat te-au mai costat? nu de alta dar si ieo sunt in focuri ca trebuie sa-mi vopsesc masina si pana acum ori am gasit prea scump ori mana de lucru la pamant, cea mai noua patita de un vecin, i-a vopsit masina cu barile puse pe ea, vopsea pe chedere, are numai gropite pe masina, deci o munca de kk si a mai dat si 12,5mil:(

pai p mne m-a dus doar vopseaua 10 mil si 3 mil mana d lucru. mai am de vopsit componentele alea si am inteles k imi ia vr'un mil si ceva mana d lucru.
nu prea m-a costat mult pt k mi-am facut totul singur la ea, inclusiv astuparea manerelor, matuit, chituit(fibra+normal), spritz chit si pe langa astea montat si demontat, la astea te rupe rau.
oricum...m-a dus ceva. o sa pun un cost estimativ cand o sa o termin, k acum nu stiu exact.

OaSe 19-07-06 20:57

Quote:

Originally Posted by cristigeo69
eu pana la urma am scos-o la capat...am vospit-o cu verde cameleon metalizat apoi lac...in garaj la mine si a iesit cam asa...
a fost stramba cu spume am frecat la ea de am inebunit(2kile fibra 1.5kile normal) apoi m-a enervat ca a lucrat vopseaua veche si i-am dat rasol...noroc ca mi-a lucrat la spritz si nu cand am dat vopseaua ca o rupeam in fericire...
ai avut MARE noroc ca nu ti-a facut figuri si pana la urma s-a uscat...nu sti niciodata ce-i vine pe chelia la vopsea...
abia astept sa o vad cu spoilere :)

ti-a iesit binishor. Si eu ma gandeam sa o vopsesc singur, dar nu am garaju asa mare si trebuia sa o vopsesc afara si am zis k mai bine....
Pai normal k s-a uscat, la cat am dat pe ea.....crek le luam magazinu pe sus dak imi facea figuri.

OaSe 19-07-06 20:58

Quote:

Originally Posted by cristivw
zi-mi si mie te rooooog cooodul vopseeeleeeei... sau codurile.. etc. vreau sa fac un experiment pe o calibra :D

o sa iti zic codul, nu il stiu acum, cand cobor la garaj promit k ma uit ;)

Mihaitza_tdi 19-07-06 21:17

asteptam sa vedem masina gata!!!!!!!!!!!!:)

MOUZE 19-07-06 21:24

oricum imi place la nebunie cum a iesit vopseaua ;) ...al 2-lea golf care imi place
ps:celalat e RWN-u argintiu :p

GolfuletzS 21-07-06 10:20

haide... :D ... ca e aproape gata :D.... abea asteptam.. sa iasa pe strazi :) ... !

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning