![]() |
Re: Golf 2 - FDM
Sunt fff curios de rezultatul final...sper sa o vad live k am o pasiune mai veke pt Golfuri.Culuarea o pot numi kiar indrazneatza si sunt sigur ca masina nu va trece neobservata.
|
3 Attachment(s)
l-am prins p oase la lucru:))
a terminat interiorul de montat azi si...cu parere de rau nu am putut sa-l ajut azi sa vad maine cum imi fac timp dar...slabe sperante. in poze ascultam muzica, ne cam clantaneau creierii :D |
azi am terminat cu interiorul, spalat, montat, lustruit p ici p colo, am pus presurile noi, in ton cu tapitzeria.
mai avem la exterior de vopsit alea pe care nu am reusit sa le facem.:rolleyes2 |
multa multa bafta si sa-l termini cat mai curand sa-l vedem pe la pescarus :D
deja m-am imbolnavit...eu am mai avut un golf 1...nu mai vreau sa-mi aduc aminte de el...cel putin cand l-am vopsit mi-a mancat 20 ani din viata(lucra fosta...fosta vopsea,un sentiment tare neplacut) |
zici ca motorul e de 1.6 . am si eu unul dar imi face probleme sistemul turbo . merge cand vrea el ... poti sa ma ajuti
|
Quote:
cu uscatul...inainte de a o duce la vopsitorie, m-am apucat si am vopsit eleronul, dupa o saptamana ink nu se uscase vopseaua, se facea cocoloase, nici shmilgherul nu mergea. M-a ingrozit gandul k toata masina putea fi in aceeasi situatie. II MULTUMESC LUI D-ZEU K M-A OPRIT, k faceam o NENOROCIRE |
zi-mi si mie te rooooog cooodul vopseeeleeeei... sau codurile.. etc. vreau sa fac un experiment pe o calibra :D
|
pana acum la cat estimezi ca te-a dus mana de lucru plus vopseaua, la vopsea am inteles deja ca ai bagat 10mil, dar restul cat te-au mai costat? nu de alta dar si ieo sunt in focuri ca trebuie sa-mi vopsesc masina si pana acum ori am gasit prea scump ori mana de lucru la pamant, cea mai noua patita de un vecin, i-a vopsit masina cu barile puse pe ea, vopsea pe chedere, are numai gropite pe masina, deci o munca de kk si a mai dat si 12,5mil:(
|
2 Attachment(s)
eu pana la urma am scos-o la capat...am vospit-o cu verde cameleon metalizat apoi lac...in garaj la mine si a iesit cam asa...
a fost stramba cu spume am frecat la ea de am inebunit(2kile fibra 1.5kile normal) apoi m-a enervat ca a lucrat vopseaua veche si i-am dat rasol...noroc ca mi-a lucrat la spritz si nu cand am dat vopseaua ca o rupeam in fericire... ai avut MARE noroc ca nu ti-a facut figuri si pana la urma s-a uscat...nu sti niciodata ce-i vine pe chelia la vopsea... abia astept sa o vad cu spoilere :) |
Quote:
nu prea m-a costat mult pt k mi-am facut totul singur la ea, inclusiv astuparea manerelor, matuit, chituit(fibra+normal), spritz chit si pe langa astea montat si demontat, la astea te rupe rau. oricum...m-a dus ceva. o sa pun un cost estimativ cand o sa o termin, k acum nu stiu exact. |
Quote:
Pai normal k s-a uscat, la cat am dat pe ea.....crek le luam magazinu pe sus dak imi facea figuri. |
Quote:
|
asteptam sa vedem masina gata!!!!!!!!!!!!:)
|
oricum imi place la nebunie cum a iesit vopseaua ;) ...al 2-lea golf care imi place
ps:celalat e RWN-u argintiu :p |
haide... :D ... ca e aproape gata :D.... abea asteptam.. sa iasa pe strazi :) ... !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning