![]() |
Re: B-23-RMU
Quote:
|
E bine ca ati rezolvat, la cat mai multi km fara probleme;)
|
Re frumoasa Daciuta ,blocul motor e cumva franzuzesc?
si ... sunt curios ce carb dublu corp e ala din primele poze ? cumva carfil de nova? bafta in continuare |
:lol::lol:mai pune poze cu ea ma omule sa vedem cum mai arata te salut si banuiesti cine sunt nui asa (adi) si un filmulet cum te dai cu ea pe zapada :twisted::twisted:
|
2 Attachment(s)
bodane... masina a fost pt export... are si piese de renault prin ea... iar carb e de nova pus pe galerie de papuc...
ba aditza.. am tras ceva... dar au iesit naspaX( a filmat mielu=)).. astept urmatoarea zapada sa reiau distractia:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stai lin.. ca nu aveai de unde sa stii ca am incercat sa-l pun...:P ti-am spus doar:P
|
1 Attachment(s)
poftim... o incercare amarata... din pacate s-a cam dus zapada e mai greu la S-uit... dar si cand dai de gheata pe alocuri.. valeu mama=))
|
Quote:
|
8):twisted: Bravo cibi tino tot asa te salu si mai astept filmulete si bafta incontinoare8):twisted:;)
|
Quote:
:peace: e tare clipul :) |
Quote:
problema vine atunci cand si celalat gandeste la fel ca si mine=)) deaia uneori mai dau flashuri:P |
frumos clipul , cum zicea cosmin te dai destul de bine ;), masina plange dupa o fusta fata , la tine chiar da belea ca e mai joasa fata de a mea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning