Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B-23-RMU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/169678-23-rmu.html)

(!8Y_M 12-11-10 20:48

Re: B-23-RMU

Quote:

Originally Posted by FXA- (Post 3805937)
Electromotorul e de vina in astfel de situatii. Aveam si eu aceeasi problema la un Oltcit. Cu motorul cald, daca il opream chiar si o secunda, apoi nu o mai lua, trebuia lasat un pic sa se raceasca. Eu am schimbat electromotorul deci nu stiu clar sa-ti spun ce problema e acolo doar ca e sigur de acolo.

da.. de la electromotor era.. se topise +ul... si atingea la masa.. cand era rece se intarea la loc acolo plasticul... sau statea cablu mai drept..ca nu atingea... oricum am rezolvat a 2-a zi dupa ce au aparut problemele:P dar ms oricum:)

FXA- 21-11-10 02:40

E bine ca ati rezolvat, la cat mai multi km fara probleme;)

bogdan_evo 20-12-10 22:18

Re frumoasa Daciuta ,blocul motor e cumva franzuzesc?
si ... sunt curios ce carb dublu corp e ala din primele poze ? cumva carfil de nova?
bafta in continuare

RoKaRu 20-12-10 23:06

:lol::lol:mai pune poze cu ea ma omule sa vedem cum mai arata te salut si banuiesti cine sunt nui asa (adi) si un filmulet cum te dai cu ea pe zapada :twisted::twisted:

(!8Y_M 21-12-10 09:55

2 Attachment(s)
bodane... masina a fost pt export... are si piese de renault prin ea... iar carb e de nova pus pe galerie de papuc...

ba aditza.. am tras ceva... dar au iesit naspaX( a filmat mielu=)).. astept urmatoarea zapada sa reiau distractia:))

Sonny™ 21-12-10 10:03

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3915896)
bodane... masina a fost pt export... are si piese de renault prin ea... iar carb e de nova pus pe galerie de papuc...

ba aditza.. am tras ceva... dar au iesit naspaX( a filmat mielu=)).. astept urmatoarea zapada sa reiau distractia:))

ai putea sa incerci sa ii cobori numarul de pe bara...;)

(!8Y_M 21-12-10 10:08

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3915906)
ai putea sa incerci sa ii cobori numarul de pe bara...;)

daca te uiti atent la o poza de pe zapada si una de acum o luna:))... o sa vezi ca mi-am vopsit barile... si am incercat si faza cu nr jos... dar arata ciudat.. ca e inca prea inalta.. in primavara o mai cobor si mai rau.. si atunci o sa mut si nr.. + ca imi cam trebuie fusta ca sa dea mai frumusel.. ca altfel nu-mi place cum arata:( a fost pusa ca in semnatura.. in lateral:P dar ns.. arata ciudat:))

Sonny™ 21-12-10 11:00

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3915916)
daca te uiti atent la o poza de pe zapada si una de acum o luna:))... o sa vezi ca mi-am vopsit barile... si am incercat si faza cu nr jos... dar arata ciudat.. ca e inca prea inalta.. in primavara o mai cobor si mai rau.. si atunci o sa mut si nr.. + ca imi cam trebuie fusta ca sa dea mai frumusel.. ca altfel nu-mi place cum arata:( a fost pusa ca in semnatura.. in lateral:P dar ns.. arata ciudat:))

greseala mea imi cer scuze;)

(!8Y_M 21-12-10 13:43

stai lin.. ca nu aveai de unde sa stii ca am incercat sa-l pun...:P ti-am spus doar:P

(!8Y_M 21-12-10 21:41

1 Attachment(s)
poftim... o incercare amarata... din pacate s-a cam dus zapada e mai greu la S-uit... dar si cand dai de gheata pe alocuri.. valeu mama=))

Cosmin-SNR 21-12-10 22:09

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3917740)
poftim... o incercare amarata... din pacate s-a cam dus zapada e mai greu la S-uit... dar si cand dai de gheata pe alocuri.. valeu mama=))

Ma da de ce nu ai aprins si tu farurile, daca doamne fereste dadeai in cva?:lol: oricum, imi place cum te misti:D:twisted:

RoKaRu 21-12-10 22:43

8):twisted: Bravo cibi tino tot asa te salu si mai astept filmulete si bafta incontinoare8):twisted:;)

BOGDAN_UWW 21-12-10 23:12

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3917740)

gata...acuma am aflat...tu esti...the stig :D
:peace:
e tare clipul :)

(!8Y_M 22-12-10 18:39

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3917825)
Ma da de ce nu ai aprins si tu farurile, daca doamne fereste dadeai in cva?:lol: oricum, imi place cum te misti:D:twisted:

se vedea ceva mai bine in realitate:P... ideea pe care am mers si merg in continuare : daca ajunt intr-o intersectie.. si am farurile aprinse.. si e unu dupa colt care are si el.. nu-mi mai dau seama asa usor... decat cand e f aproape... asa.. daca eu le am stinse.. celalalt poa` sa fie si la distanta mare.. ca tot se vad farurile.. si stiu sa nu ma dau:P
problema vine atunci cand si celalat gandeste la fel ca si mine=)) deaia uneori mai dau flashuri:P

Alexis_PSA 23-12-10 15:48

frumos clipul , cum zicea cosmin te dai destul de bine ;), masina plange dupa o fusta fata , la tine chiar da belea ca e mai joasa fata de a mea :D

All times are GMT +2. The time now is 11:57.

- Copyright 2026 4Tuning