![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
Faine Masini Aveti Pa Acolo
|
10 Attachment(s)
revin in fortza...dupa ceva mai multa vreme...am pozat ceva masinute pe acolo...intr-un sat cum ar veni...era sarbatoare...astea erau de sunet...delectativa ochii...si vedeti ce urmeaza :)
|
6 Attachment(s)
continuarea...
|
6 Attachment(s)
niste splenditati...v-ati dori una?
|
Salut criware,bine te-am gasit printre noi:)......super bestiale masinile,au iesit clare si pozele,ferari-ul ala gri ti l-ai cumparat??:)).....de unde atatia amar de bani,si ce ai mai facut pe acolo??nu ne-ai adus nimik?.....
|
ma bucur k iti plac pozele :)...am mai vazut o gramada de bestii...nush cum sa iti explic k ii plin de clk si porshe...deja eram satul sa vad atatea :)...in rest pe acolo...m-am dus cu kart pe pista mondiala...ii super bestial...va recomand :)....ferrari nu miam cumparat k la drumurile noastre nu se merita :D...v-am adus poze...nu-ti ajung? :)...si o revista de tuning din italia...de vrei sa vezi ceva masini :)...
|
salutare criware! :) vad ca ai revenit intre noi da mai ai un pic si pleci. Ar trebui iesit la o bere :) ce ziceti?
|
Da holdo bine zici,ar trebui iesit la o bere ca dupa aia criwar pleaca de langa noi la faculta sa se distreze:)....bine ia mere....
|
Eu zic sa iesim..binenteles daca sunt invitat :).Astept locu si data.
|
Sigur snoopy ca esti invitat numa sa vedem cand au si holdo,criwar si restu timp,poate pe sfarsit de sapt.sau de ce nu si in timpu sapt.....*****ieti unde,cum,cand......
|
Nah se pare ca criwar este deja in cluj... bem in cinstea lui?Sa vedem si de Alex Spark veve holdo...mai sunt si altii? :)
|
hmm ... eu vineri si sambata nu pot ... faculta ... de la 9 dimineatza .. la 20 ... cu 2 ore pauza ... :(
si de maine incep si sa lucrez ... nah` oricum ... o sa imi gasesc cumva eu timp ... :) |
postati la discutii nu aici pe thread-ul asta......ca dupa aia nu se mai intelege nimik....
|
2 Attachment(s)
Am sa pun si eu doua poze,un mertan...
|
in fata lfostului meu liceu ...
de vazut am mai vazut-o ... si ii sta mai bine decvapotata ... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:28. |
- Copyright 2026 4Tuning