![]() |
Re: BC 87 BUS...modificari complexe...
uite de asta nu imi place mie acest forum.
|
mah tu ai 17 ani nu ai carnet, te joci nfs si te uiti prin reviste!!! vi cu gura mare si te bagi la creatie.......
e monoton sau nu o sa fie frumos! arata-mi tu ce ai face cu un urs!!! scz de off topic BAFTA IN CONTINUARE CU MASINA!! incepe sa prezinte:P |
bai fratilor doar mi am dat si io q parerea...oi avea io 17 ani da conduc de la 16...am un amarat de clio 2005..si am vazut prea multi ursi k sa imi dau q parerea....dak el vrea sa si faca ceva e liber sa si faca...dar sa nu va suparati pe mine pt k io stiam k e un forum si stiam k fiecare e liber sa aiba parerea lui....si sa stii k nici tu nu esti foarte mare io am 17 ani si 11 luni...deci mai am o luna...si o sa mi incep si io proiectu la masina mea...pana atunci nu cred k am facut vreo crima k mi am dat q parerea...nu va suparati pe mine k n are rost:D
|
poze mai pun vineri.. ca e 1 decembrei si stau casa si ma ocup non stop de ea.. am sa o echipez.
|
bravo mertanule ajea sa faci...
Aa ptr ceilalti, si la varsta lu mertanu sa-mi spuneti si mie care se apuca sa-si reconstruiasca un urs... Mertanu macar munceste si are banii din salariu pe care ii investeste in masina. Asa ca.. |
taranu ce sa zica si el......stie el cine ;) oricum masinu lu mertan a iesit super ...d la vopsea pana la modificarile aduse pana acu ...pe 1 decembrie termina toata trb si pune poze :D ...cva imp omu asta cand eo ieseam in oras in vacanta el era plecat de dim si venea la ora 12 ..lucra toata ziua toate modificarile le-a facut din putinul lui si munca lui mertia respect la doar 18 ani sa nu uitam ca a fost cel mai tanar posesor de BMW la BIMMERFEST ;)
|
respeckt pt mertan.. bv tati tine-o tot asa frumos ursake
|
4 Attachment(s)
si cateva poze... sa nu ziceti ca sunt neserios... defapt nu stiu de ce va agitati atat... au aparut probleme... de aia a durat atat. nu stiti motivele... dar in fine... multumesc pt cei care ma sustin.
|
asa cum fac eu... in fata blocului... dar tot fac ceva. cum pot eu. chiar daca nu am finante extrordinare ca altii. bafta la toti.
|
Quote:
pls zimi si mie |
1 Attachment(s)
a fost ceva mai greu... la cele de faza lunga e problema... ma documentez cum sa scot sticla. pt ca mi-e frica sa nu sparg sticla. la faza scurta a fost mai usor. nu am folosit ceva termic sau ceva de genu. totul a fost "mecanic sau sa zic tiganeala. am rupt marginea. pun o poza sa va dati seama. uitati-va la margini.
|
bv mertan ... keep up the good work ... a inceput masina sa prinda viata ! ...
|
felicitari pentru toata munca depusa pana acuma si spor in continuare k mai ai de lucru la ea .... bafta!
|
felicitari pentru toata munca depusa pana acuma si spor in continuare k mai ai de lucru la ea .... bafta!
|
bv mertanule :))) ... keep up the good work ... a inceput masina sa prinda viata in sfarsit! ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning