Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Bc 87 Bus (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/16806-e30-bc-87-bus.html)

mertan 27-11-06 22:30

Re: BC 87 BUS...modificari complexe...

uite de asta nu imi place mie acest forum.

DaNuTzU' 27-11-06 22:46

mah tu ai 17 ani nu ai carnet, te joci nfs si te uiti prin reviste!!! vi cu gura mare si te bagi la creatie.......
e monoton sau nu o sa fie frumos! arata-mi tu ce ai face cu un urs!!!

scz de off topic
BAFTA IN CONTINUARE CU MASINA!! incepe sa prezinte:P

robytalent 28-11-06 06:47

bai fratilor doar mi am dat si io q parerea...oi avea io 17 ani da conduc de la 16...am un amarat de clio 2005..si am vazut prea multi ursi k sa imi dau q parerea....dak el vrea sa si faca ceva e liber sa si faca...dar sa nu va suparati pe mine pt k io stiam k e un forum si stiam k fiecare e liber sa aiba parerea lui....si sa stii k nici tu nu esti foarte mare io am 17 ani si 11 luni...deci mai am o luna...si o sa mi incep si io proiectu la masina mea...pana atunci nu cred k am facut vreo crima k mi am dat q parerea...nu va suparati pe mine k n are rost:D

mertan 28-11-06 07:23

poze mai pun vineri.. ca e 1 decembrei si stau casa si ma ocup non stop de ea.. am sa o echipez.

Madalin Zolti 28-11-06 09:18

bravo mertanule ajea sa faci...
Aa ptr ceilalti, si la varsta lu mertanu sa-mi spuneti si mie care se apuca sa-si reconstruiasca un urs... Mertanu macar munceste si are banii din salariu pe care ii investeste in masina. Asa ca..

Zerofast 28-11-06 11:33

taranu ce sa zica si el......stie el cine ;) oricum masinu lu mertan a iesit super ...d la vopsea pana la modificarile aduse pana acu ...pe 1 decembrie termina toata trb si pune poze :D ...cva imp omu asta cand eo ieseam in oras in vacanta el era plecat de dim si venea la ora 12 ..lucra toata ziua toate modificarile le-a facut din putinul lui si munca lui mertia respect la doar 18 ani sa nu uitam ca a fost cel mai tanar posesor de BMW la BIMMERFEST ;)

Slim29 30-11-06 08:13

respeckt pt mertan.. bv tati tine-o tot asa frumos ursake

mertan 03-12-06 12:11

4 Attachment(s)
si cateva poze... sa nu ziceti ca sunt neserios... defapt nu stiu de ce va agitati atat... au aparut probleme... de aia a durat atat. nu stiti motivele... dar in fine... multumesc pt cei care ma sustin.

mertan 03-12-06 12:28

asa cum fac eu... in fata blocului... dar tot fac ceva. cum pot eu. chiar daca nu am finante extrordinare ca altii. bafta la toti.

naka66vio 03-12-06 12:58

Quote:

Originally Posted by mertan (Post 645839)
asa cum fac eu... in fata blocului... dar tot fac ceva. cum pot eu. chiar daca nu am finante extrordinare ca altii. bafta la toti.

sa stii ca ai dreptate.aiz vad ca u ai facut.cum ai reusit sa desfaci farul sa pui angel eyse?
pls zimi si mie

mertan 03-12-06 19:32

1 Attachment(s)
a fost ceva mai greu... la cele de faza lunga e problema... ma documentez cum sa scot sticla. pt ca mi-e frica sa nu sparg sticla. la faza scurta a fost mai usor. nu am folosit ceva termic sau ceva de genu. totul a fost "mecanic sau sa zic tiganeala. am rupt marginea. pun o poza sa va dati seama. uitati-va la margini.

DyZ 03-12-06 19:53

bv mertan ... keep up the good work ... a inceput masina sa prinda viata ! ...

® Al3cS ® 03-12-06 20:30

felicitari pentru toata munca depusa pana acuma si spor in continuare k mai ai de lucru la ea .... bafta!

® Al3cS ® 03-12-06 20:33

felicitari pentru toata munca depusa pana acuma si spor in continuare k mai ai de lucru la ea .... bafta!

Madalin Zolti 04-12-06 10:17

bv mertanule :))) ... keep up the good work ... a inceput masina sa prinda viata in sfarsit! ...

All times are GMT +2. The time now is 08:30.

- Copyright 2026 4Tuning