![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4tuning din Galati
Terci pe melci.....braila+galati=terci cu muci
|
1 Attachment(s)
un sfat va rog :))) carburatoarele sau motorul asta? :))
|
Quote:
|
are dreptate, aveti gradinita si galati braila pt vorbit despre motoare si alte minuni..data viit cand o da-ti in altcv incercati sa continuati pe celelalte threade.
|
Quote:
Vezi ca deja e a3a oara cand calci pe bec. Nu te cunosc nu mai cunosti asa ca eu spun sa nu mi te mai adresezi personal....eu unu nu ti-am spus nimic ca faci terci pe toate thread-urile pe care intri!!! Crezi ca intereseaza pe cineva intradevar avizat prostiile tale si fluturii pe care-i tu in cap cu carburatoare si alte minuni???? Deci rezuma-te la ideile tale, posteaza pe un singur thread si nu mai jigni altii care iti atrag atentia ....TE-AI GANDIT VREODATA CA POATE ESTI TU ALA CARE A GRESIT??? |
ok bine imi cer scuze ca te am calcat pe bec.....
|
Eu spun asa.....tine ironiile pentru tine ca la mine nu merg!!!!!
|
si la mine are vreo 2 bile dar nu imi pun mintea ...
omu scrie inainte sa gandeasca |
is plin de bile .....hai vedeti-va de treaba voastra ca suna de acuma a amenintari si mie nu mi place ....creka vreti so dam si in grade de acum ?vezi ca eu vam vorbit frumos si unde am gresit mi am cerut scuze
|
Eu spun sa fii ceva mai respectuos......nu este vorba nicidecum de grade sau care e mai batran pe forum sau care e mai racer sau care are masina cea mai tare din parcare!!!
Invata sa-i repsecti pe cei din jurul tau si sa nu mai faci atata spaming pe acest forum!!! Sa stii ca nu primesti nici un premiu daca postezi la fiecare 20 de secunde pe unde iti vine!!!!! |
ok..... hai sa incheiem subiectul ca nu si are rost si la faza cu respectul laso balta ...invata si tu sa respecti daca vrei sa fi respectat
|
Deci cum se poate vedea pe forumul asta Braila-Galati sau Galati-Braila, cum o fi, e terci. Muci, varza.
Foarte multe discutii contradictorii si certuri. Dupa ce ca suntem si putini, ne mai si certam. Oricum, prieteniile se leaga pe strada, nu pe forum. Sa vina caldura odata, ca v-au innebunit zapezile astea si King of Drink... |
true true
|
sa vina odata caldura sa va paraiti masinile pe strada k s-au adunat prea multi hormoni in voi
|
Quote:
+1 :D PS: Schimb ursu nu ofer diferenta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning