![]() |
Re: Top Speed - Cine a prins mai mult
Am fost . Oricum vitezele ce le spui tu sunt de pe vitezometru , nicidecum km reali . La 170 km/h iti iei zborul cu scuterul ...
|
stiu ca nu este exact real pe bord,dar orqm este pe aproape,cu setul malosi plecam pe o roata numai din gaz,fara sa trag de el.....
|
Am un Malaguti f12 pe aer , stock 75km/h-80km/h la vale:)totusi asta cam greu la drum intins . Am observat ca in ultimul timp urca cam greu,parca e obosit(o fi petrecut prea bine de 1 mai:) ). Aveti o idee ce ar putea fi?
|
Malaguti f12 2002 90km/h 49cc stock
|
Sr1 - 120km/h la vale si 100-110 km/h drum drept (set 70 MALOSSI [1 secment] , toba gianelli , ambreiaj malossi...)
Yamaha Aerox 90km/h in 2008 motorul era din 2006 -totul stock First Bike Atomic - 80km/h (atata arata pe bord) Yamaha Aerox 70-80 km/h la fel stock Din pacate nu am dovezi doar martori :D |
Quote:
|
cu honda phanteon 125cmc 120 km.h
Generic xor 49 cmm maxim 50 :)) |
Suzuki ap50 - 80 km, deci are carburatorul schimbat si toba polini- urmeaza kit de 75cc polini
|
Malaguti f12 an 2006 full stock 95-100 km/h
|
Malaguti f12 an 2006 full stock 95-100 km/h
Are 1800 km |
Quote:
Ai vz f12 ? ce ai zis ? gata e de 49 , cand el are 250 cmc, normal, poate lua si mai mult ! |
Gilera DNA 70cc DR RACING EVO, role 5 grame, carburator 17,5 cu jiglor marit, toba Leo Vince ZX cu toate astea aproape 90km/h cu demaraj puternic. Nu pot sa o fac sa fuga mai tare am incercat cu role mai grele, dar imi pierd din demeraj si tot aceeasi viteza fuge.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning