![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Quote:
|
Fani de VAG, daca RS-ul ar avea pe fata sigla de VW sau Audi si GTI-ul ar avea sigla de Renault/Peugeot ce ar fi rezultatul?
Pun pariu ca Rs-ul ar fi mult superior numai ca este Nazi/German/Neamt... Idiot & hypocrit... |
vreau si eu sa vad un test ceva de pe afara in care GTI-ul se apropie de rapiditatea RS-ului
|
Quote:
nu cois...nu exista...ca doar e germana...deci e mai buna :lol: :lol: :lol: :lol: |
Uite ca eu nu mi-am luat masina ca e germana..Am mers inainte sa mi-l cumpar cu un GTI si cu un ST..Eu mi-am luat Gti-ul pt dsg pt ca e ceva ce Renault sau Ford inca nu au realizat..O cutie care sa fie in acelasi timp sportiva si comoda..Eu am consum la GTi de 11,5 motor de 2.0 T, si la Peugeot am 12 la motor de 2.0 benzina aspirat..E impecabil dsg..Si sincer Meganul e super urat la interior, si nu mi se pare asa practic..in fine..asta e parerea mea..Eu nu zic ca Gti e mai tre sau ala e mai slab, incer sa gasesc plusuri si minusuri si sa le compar..Nu totul tine de date si cifre..Pai asa ce ne mai luam R8?Hai sa ne luam Speester..nu e chiar asa..Oricum nemtii chiar au pus suflet la GTI MK5 si chiar le-ai iesit..e scumpica si nu imi place politica de la VAG in care trebuie sa iti cumperi si cotiera optional..E deranjant..In fine..Eu zic ca prea se arunca cu noroi in ambele marci..Masini apropiate ca perfornate..Meganul tinde mai mult spre sportivitate, GTi ofera un pic din toate...Si din cate am vazut eu spunea cineva ca nu tine la viteze mari, eu am mers 250 cu el si aveam 6200 de ture din 8000..Sta bine masina..
|
Macar cineva vine cu argumente cinstite, si are drreptate.
Ei sic ca e la nivelul Golf mk2 gti noul model, mai mult ca asta nu e lipsit de material, adica nu degeaba nu merita productia Golf 5-ului pentru VAG, de asta este un esec, costa prea mult constructia. In afara de GTI dupa parerea mea nu merita cumparat nici un golf 5. |
Pai cam asa e..Si TSI-urile cica fac treaba buna..Uite..de exempul stiu ca GTi sta prost la aerodinamica..adik Skoda Rs are o aerodinamica mai buna..Si eu sunt de parere ca Golful 5 e scumpel pt ce ofera...
|
Quote:
|
nu e chiar asa. nu doar GTI merita cumparat.
GT atat TSI de 170 de cai benzina cat si 2.0TDI de 170 de cai, 2.0TDI 4 motion, iar e f tare masina.... r32....sunt destule... in afara de RS la megane exista alte masini? puteti compara platicul de la interior la GTI cu ala de la Megane...lasati ca sunt satul..toti niste raseri care scot din masina fiecare zecime de secunda..... unde 0,001s conteaza mai mult decat o asezare ergonomica a butoanelor...decat a pzoitie de condus.... stai in scaunu de RS ca pe scaunu de autobuz....hai mah..fiti seriosi... |
Sa vezi cum trece ala cu scaun ca de autobuz pe langa tine.....atunci apar problemele. Din punct de vedere tehnic Renault Sport se misca bine. La RS avem pe spate punte rigida si sta mai bine decat independenta Golfului. Daca ai bani si ti la imagine iei Golf, daca ai un spirit sportiv si apreciezi calitatile sportive ale masini iei Megane. Am mers cu GTI , am RS. Gti-ul are o acceleratie constanta fara sa iti dea senzatia de o masina sportiva, RS are o acceleratie mai violenta, nu chiar asa constanta mai ales dupa 4000r/min. Cat despre interior , Golful e lucrat mai cu atentie, iar ca ergonomie, nu am simtit la RS vreun buton care sa ma incomodeze.
|
deci hai sa ne lamurim ... din punctul meu de vedere ca SENZATIE nu se compara GTI cu Megane RS ... daca nu ati mers cu ambele masini (eu am facut-o) va rog sa va abtineti de la comentarii atotstiutoare ...
|
niciodata nu se va compara un gti cu un megane
|
Quote:
|
va las sa o ardeti in continuare ca RS e masina de puristi.... asa zic toti....de aia nu se vinde...
matele poate vezi mai bine ce avatar am..nu am GTI....tractor poate ai tu... daca chiar vrei poti vedea ce face tractorul pe care il am in fata unui RS pe care il ai...dar alegi fie plecarea de pe loc, fie serpentine... |
Nu prea inteleg bai fratilor atitudinea asta de superioritate ... Megane RS e o masina mai eftina intr-adevar dar pentru cat costa ofera foarte multe dotari de confort si niste senzatii excelente. GTI-ul e mai scump si ofera confort mai bun si senzatii mai slabe. E f simplu. De aici pana la vorbe de-astea de 2 lei gen tu ai tractor si eu am cea mai jmechera masina din univers e cale cam lunga si cred ca dovedeste asa putin calitatea omului care o parcurge.
Eu nu consider ca am cea mai nervoasa masina sau cea mai confortabila dar cred ca are un raport calitate pret exceptional si o prefer in fata GTI-ului, pe care, repet, l-am si condus si mi s-a parut trist cum la 6k de ture ziceai ca cere un pahar cu apa. Dar, na, asta e la noi in tzara asta ... daca ai masina mai scumpa esti mai jmecher si ai mai multe oo ... bleah. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning