![]() |
Re: BUZAU vs CONSTANTA
Quote:
|
departe de gandul meu sa dau cu pietre, insa mi s-a parut ciudata decizia finishului, avand mai multe persoane care mi-au confirmat ca ai fost la cateva palme in spatele kwx-ului, iar in cazul in care se confirma ca tu ai castigat, imi cer scuze de pe acum, nemaifiind important daca bogdan a franat sau nu.
|
cata4 nu a zis nimeni nimik de czr`u am fost corecti k la cati eram si tinand cont de faptul k eram la noi la constantza si ne cunoashtem cu baietzii din x team puteam sa sarim cu gura la ei sa nu il descalifice ;) .. asa k nu a zis nimeni nimik .. am fost corecti .. a furat a platit .. asta e .. poate datat viitoare nu se mai intampla si se va tine cursa ;)
|
Quote:
White POWER >> !! |
Quote:
|
atatea discutii..data viitoare o sa fie mai bine...omu din greseli invata nu?
|
Cineva a intrebat pe aici de ce nu s-a facut Cupa si pentru grupa A.
Asa ca astept si eu un raspuns de la organizatori sau coorganizatori, pentru ca asa cum exista grupa B exista si grupa A. |
cu cateva pagini in urma a zis andu k nu a venit cupa de la MTS ... ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am o intrebare si anume, de ce nu tratati voi acest versus prin prisma a ceea ce a fost pozitiv?:rolleyes2
Va muscati mai rau ca cainii, nu zic ca nu sunt uni indreptatiti insa vad aici, sincer imi e cam greata, mai ales de uni de la care as fi avut ceva pretentii. |
sonorizare a fost si aici, doar ca nu indeajuns. din filmele care le-am vazut am dedus trei lucruri: multa lume, masini prea putin spectaculoase si mare noroc ca nu s-a intamplat ceva. merci si v-am pupat!
|
Quote:
|
Quote:
hai k ma duk sa vb cu Ery ;) |
E clar ca la finish nu se auzea nimic...din motivu asta si facea Ursu ture dus intors de ziceai ca e Rapidu 681.
|
cat despre partea cu dat foc ..io cred k nu ai citit bine posturile mele .. sincer .. te rog sa o iei de la capatul acestui thread si sa le reciteshti si mai vb ;) ... nu cred k am zis ceva de rau .. si oricum nu`mi fac probleme cu focu k il am pe adi dmx care e pompier .. si face el cevas i stinge :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning