Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   BUZAU vs CONSTANTA (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16694-buzau-vs-constanta.html)

yknot 04-05-06 20:18

Re: BUZAU vs CONSTANTA

Quote:

Originally Posted by Hooya1985
Da aici poate am gresit.
Dar stiu un singur lucru pana nu vad finishul sunt campion daca a castigat KWX.
Eu singur ma duc si ii dau premiu.

Pana atunci va rog nu mai aruncati cu pietre in mine .
Va multumesc!

PS: tu participi la vreo cursa?Ce masina ai?

mai particip cand am timp si bani, nu am sponsori, iar ce am se vede in semnatura...

yknot 04-05-06 20:28

departe de gandul meu sa dau cu pietre, insa mi s-a parut ciudata decizia finishului, avand mai multe persoane care mi-au confirmat ca ai fost la cateva palme in spatele kwx-ului, iar in cazul in care se confirma ca tu ai castigat, imi cer scuze de pe acum, nemaifiind important daca bogdan a franat sau nu.

Psycho 04-05-06 20:31

cata4 nu a zis nimeni nimik de czr`u am fost corecti k la cati eram si tinand cont de faptul k eram la noi la constantza si ne cunoashtem cu baietzii din x team puteam sa sarim cu gura la ei sa nu il descalifice ;) .. asa k nu a zis nimeni nimik .. am fost corecti .. a furat a platit .. asta e .. poate datat viitoare nu se mai intampla si se va tine cursa ;)

Psycho 04-05-06 20:34

Quote:

Originally Posted by pepy
Eu am impresia ca sunt total pe dinafara la faza cu cluburile si organizatul de curse.... care este scopul general al unui club, sa concureze si sa castige? sau sa organizeze ? pote am intzles eu gresit ideea de club dar parerea mea este ca nu trebuie sa se intreaca in organizat de curse cluburile ci in castigat de cupe la evenimente organizate de altii.
Din toate discutiile de pe acest forum reiese ca eu gresesc... dar totusi nu cred..

sa shtii k si eu de mult m`am gandit sa ma mult pe forum`u de la playboy sau de la coolgirl .. ;) .. daca vrei ne int. acolo :)) glumesc ... e o rivalitate si o ura .. ciudata .. dar sunt curios unde os a se ajunga .. oricum ..

White POWER >> !!

cata4 04-05-06 21:33

Quote:

Originally Posted by Psycho
cata4 nu a zis nimeni nimik de czr`u am fost corecti k la cati eram si tinand cont de faptul k eram la noi la constantza si ne cunoashtem cu baietzii din x team puteam sa sarim cu gura la ei sa nu il descalifice ;) .. asa k nu a zis nimeni nimik .. am fost corecti .. a furat a platit .. asta e .. poate datat viitoare nu se mai intampla si se va tine cursa ;)

Ma bucur nespus sa aud asta oricum aluzia era directa pt altii , anumite persoane , ale caror nume sunt neimportante !

giubau_v8 05-05-06 00:29

atatea discutii..data viitoare o sa fie mai bine...omu din greseli invata nu?

NeSeCeul 05-05-06 00:46

Cineva a intrebat pe aici de ce nu s-a facut Cupa si pentru grupa A.
Asa ca astept si eu un raspuns de la organizatori sau coorganizatori, pentru ca asa cum exista grupa B exista si grupa A.

Psycho 05-05-06 00:52

cu cateva pagini in urma a zis andu k nu a venit cupa de la MTS ... ;)

TheBig_X 05-05-06 02:25

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Eu propun cateva criterii.
caltatea serviciului
locatia din pdv tehnic
sunet
ordine
grupe
....

La sunet clar CTA By ARA SOUND

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=-
deci io sunt ametit rau. vb la sala:)) ca aici numai inteleg nimik.aici mi se spune ceva, afara altceva:)) Am inteles ca ati vb si cu baietzii . hai ca ne intalnim pe la sala si vb .. sa nu ne mai tocim degetele aici., sau in port

Mai ursule mai intai vorbeste cu baietzi dai si dupa scrie pe posturi ca tu incurci toate oalele. Si cu faza cu descalificatul tot tu ai rastalmacit tot. Fii si tu mai atent pe viitor.

Quote:

Originally Posted by Psycho
probleme au fost si la constantza ... cu publicu` ... sonorizarea se auzea doar la start ... asfaltu e bun ... au fost si la noi 2 - 3 starturi furate cu descalificari ...

Prietene eu zic sa nu mai vorbesti urat de sonorizare. Mai ales ca a fost o sponsorizare. Daca voi vreti sonorizare mai puternica ia sariti si cu banu si de nu va aduc boxe sa nu va mai auzitzi nici motoarele la masina. Asa ca, critici de aiurea nu isi iau rostul. Si var ca tu esti cam pe toate posturile si cam dai foc la lume uneori. Am sa vorbesc cu Ceres.

SEBASTIAN 05-05-06 08:22

Am o intrebare si anume, de ce nu tratati voi acest versus prin prisma a ceea ce a fost pozitiv?:rolleyes2
Va muscati mai rau ca cainii, nu zic ca nu sunt uni indreptatiti insa vad aici, sincer imi e cam greata, mai ales de uni de la care as fi avut ceva pretentii.

DragosT 05-05-06 08:25

sonorizare a fost si aici, doar ca nu indeajuns. din filmele care le-am vazut am dedus trei lucruri: multa lume, masini prea putin spectaculoase si mare noroc ca nu s-a intamplat ceva. merci si v-am pupat!

ERY 05-05-06 10:54

Quote:

Originally Posted by TheBig_X
Am sa vorbesc cu Ceres.

Pai si daca vb cu Ceres ce rezolvi? Crezi ca o sa-i puna SuperGlue pe buze? Omu isi spune parerea nu da cu paru.

Psycho 05-05-06 11:01

Quote:

Originally Posted by TheBig_X
La sunet clar CTA By ARA SOUND

Prietene eu zic sa nu mai vorbesti urat de sonorizare. Mai ales ca a fost o sponsorizare. Daca voi vreti sonorizare mai puternica ia sariti si cu banu si de nu va aduc boxe sa nu va mai auzitzi nici motoarele la masina. Asa ca, critici de aiurea nu isi iau rostul. Si var ca tu esti cam pe toate posturile si cam dai foc la lume uneori. Am sa vorbesc cu Ceres.

daca vrei poti sa vb si cu andrei chiar nu ma deranjeaza .. pot sa vb si eu cu andu .. cu dragosh si nu zic la nimeni pe forum .. ?! ideea e urmatoarea .. cand am intrebat daca avetzi nevoie de ajutor au zis k nuh .. nu asta e treaba .. treaba e k sunetu a fost .. dar a fost la start ;) ... sa nu`mi zici mie k aia acolo la finish te auzeau .. ca voi urlatzi din toti ficatzi sa treaca aia dupa gard ... si ori se faceau k nu va aud ori CHIAR nu va auzeau ...

hai k ma duk sa vb cu Ery ;)

ERY 05-05-06 11:03

E clar ca la finish nu se auzea nimic...din motivu asta si facea Ursu ture dus intors de ziceai ca e Rapidu 681.

Psycho 05-05-06 11:03

cat despre partea cu dat foc ..io cred k nu ai citit bine posturile mele .. sincer .. te rog sa o iei de la capatul acestui thread si sa le reciteshti si mai vb ;) ... nu cred k am zis ceva de rau .. si oricum nu`mi fac probleme cu focu k il am pe adi dmx care e pompier .. si face el cevas i stinge :)

All times are GMT +2. The time now is 16:49.

- Copyright 2026 4Tuning