![]() |
Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff
Salutare, acum ca vine vara, toata lumea se etaleaza cu ochelari de soare, voi avetzi ochelari de soare? De unde vii i'ati cumparat?
|
hai frate, cred k glumesti :| s-a intors lumea de tot cu fundul in sus, asta e totusi forum de tuning din cate stiam...
eu mi-am luat 3 perechi asta vara din state k sa scap de o grija pt 2-3 ani, poftim. cu ce te coafeaza aceasta informatie? plus k vad k esti din sf gheorghe, deci daca-ti zice cineva de la nu stiu ce adresa din buc, iar devine inutila faza. ia-ti de unde se gasesc si ceea ce iti place ;-) |
PYT am rude in Buc si din 2 in 2 sapt vin in buc, daca nu ma crezi, atunci hai sa iesim la un suc :lol: :lol:
|
Quote:
|
rofl... =))
aaah... si.. recomand Optinova.. :) |
Bah ce om eshti shantzu :lol: :lol: :lol: , tot mereu trebuie sa va luatzi de cei din provincie :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Am vazut la un prieteni niste ochelari, eu zic ca sunt mishto, acum fiecare cu parerea lui. PE unde pot sa gasesc prin Buc asha ceva, asemanator ?
|
Quote:
|
degeaba mutle perechi de ochelari sunt f misto....daca nu stau bine pe tine ! iar pe ala de sus chira nu stua :)
|
eu am luat nishte ochelari de la o colega , si dupa ce i-am pus ,toti din clasa au zis ca imi sta super bine ....
dar mie nu imi plac ochelarii :mrgreen: |
se pare ca pe aici a inceput lumea sa inceapa sa poarte ochelari de bun gust si de calitate...eu cel putin prin bucuresti am inceput sa vad ochelari Police,Dolce & Gabanna si alte firme consacrate.
Eu personal am o pereche de ochelari Guess cu lentile Essilor facuti la o clinica oftalmologica. Pot spune ca nu se compara calitativ cu nici o pereche de ochelari no name de pe piata...lumina este mult mai filtrata decat ochelarii facuti pe vapor. |
Quote:
La vestimentatie...pot sa spun ca ma am momente cand ma simt bine in trening , casual si am momente in care vreau sa fiu elegant fara un motiv anume. Si referitor la a fi in pas cu moda....sunt perfect de acord cu Gabi , bunul gust ar trebui sa fiu prioritar ...... |
http://www.autochemicals.ro/Categori...s/Ochelari.gif daca tot va plac dinastia mari.. sau.. http://www.cchr.ro/prc/cestim/poze/ochel4.jpg
sry dar nu m'am putut abtine =)) |
Quote:
any way trebuie sa ma duk si eu sa-mi iau ceva ca deh it's trendy.... :)) |
veniti la Constanta la zona libera ca gasiti o groaza :D si frumosi si decenti ca pret...eu am pus ochii deja pe o pereche Zegna si unii Givenchy in jur de 100euro...asa ca ma pun pe strans bani :-P
ps: vedeti pe men.style.com o recomandare de ochelari pt vara asta (unii cam urati si cam scumpi, da iti faci o idee) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning