Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Fashion, Hair styles, clothing & other stuff (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/16670-fashion-hair-styles-clothing-and-other-stuff.html)

Tataee_^ 18-04-07 17:05

Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff

Salutare, acum ca vine vara, toata lumea se etaleaza cu ochelari de soare, voi avetzi ochelari de soare? De unde vii i'ati cumparat?

PYT 18-04-07 19:33

hai frate, cred k glumesti :| s-a intors lumea de tot cu fundul in sus, asta e totusi forum de tuning din cate stiam...

eu mi-am luat 3 perechi asta vara din state k sa scap de o grija pt 2-3 ani, poftim. cu ce te coafeaza aceasta informatie? plus k vad k esti din sf gheorghe, deci daca-ti zice cineva de la nu stiu ce adresa din buc, iar devine inutila faza. ia-ti de unde se gasesc si ceea ce iti place ;-)

Tataee_^ 18-04-07 20:13

PYT am rude in Buc si din 2 in 2 sapt vin in buc, daca nu ma crezi, atunci hai sa iesim la un suc :lol: :lol:

shantzu 18-04-07 21:11

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 858750)
hai sa iesim la un suc :lol: :lol:

esti gay ? :lol: :lol:

andrey2003 18-04-07 21:12

rofl... =))

aaah... si.. recomand Optinova.. :)

Tataee_^ 18-04-07 22:13

Bah ce om eshti shantzu :lol: :lol: :lol: , tot mereu trebuie sa va luatzi de cei din provincie :lol: :lol: :lol:

Tataee_^ 18-04-07 22:51

1 Attachment(s)
Am vazut la un prieteni niste ochelari, eu zic ca sunt mishto, acum fiecare cu parerea lui. PE unde pot sa gasesc prin Buc asha ceva, asemanator ?

shantzu 18-04-07 22:54

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 859052)
Bah ce om eshti shantzu :lol: :lol: :lol: , tot mereu trebuie sa va luatzi de cei din provincie :lol: :lol: :lol:

ne mai distram si noi ;) ma bucur ca ai vazut gluma ;)

Eugen_TL 19-04-07 14:30

degeaba mutle perechi de ochelari sunt f misto....daca nu stau bine pe tine ! iar pe ala de sus chira nu stua :)

shantzu 19-04-07 16:53

eu am luat nishte ochelari de la o colega , si dupa ce i-am pus ,toti din clasa au zis ca imi sta super bine ....
dar mie nu imi plac ochelarii :mrgreen:

orlando 19-04-07 18:44

se pare ca pe aici a inceput lumea sa inceapa sa poarte ochelari de bun gust si de calitate...eu cel putin prin bucuresti am inceput sa vad ochelari Police,Dolce & Gabanna si alte firme consacrate.
Eu personal am o pereche de ochelari Guess cu lentile Essilor facuti la o clinica oftalmologica.
Pot spune ca nu se compara calitativ cu nici o pereche de ochelari no name de pe piata...lumina este mult mai filtrata decat ochelarii facuti pe vapor.

Cosmin255 19-04-07 18:49

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 859155)
Am vazut la un prieteni niste ochelari, eu zic ca sunt mishto, acum fiecare cu parerea lui. PE unde pot sa gasesc prin Buc asha ceva, asemanator ?

Sincer sa fiu mie nu imi plac ochelarii astia mari , vorba cuiva , de scafandru :)....si nu sufar de scrisuri de genu` ... pe rama / lentila etc.....daca mi-au trebuit vreodata ochelari de soare mi-am luat de una mi-a fost la indemana , nu port ochelari scumpi deoarece majoritatea perechilor le deteriorez din neatentie.
La vestimentatie...pot sa spun ca ma am momente cand ma simt bine in trening , casual si am momente in care vreau sa fiu elegant fara un motiv anume.
Si referitor la a fi in pas cu moda....sunt perfect de acord cu Gabi , bunul gust ar trebui sa fiu prioritar ......

andrey2003 19-04-07 19:02

http://www.autochemicals.ro/Categori...s/Ochelari.gif daca tot va plac dinastia mari.. sau.. http://www.cchr.ro/prc/cestim/poze/ochel4.jpg

sry dar nu m'am putut abtine =))

RA_2fast4u 19-04-07 19:56

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 860555)
se pare ca pe aici a inceput lumea sa inceapa sa poarte ochelari de bun gust si de calitate...eu cel putin prin bucuresti am inceput sa vad ochelari Police,Dolce & Gabanna si alte firme consacrate.
Eu personal am o pereche de ochelari Guess cu lentile Essilor facuti la o clinica oftalmologica.
Pot spune ca nu se compara calitativ cu nici o pereche de ochelari no name de pe piata...lumina este mult mai filtrata decat ochelarii facuti pe vapor.

si cat % din ochelarii pe care scrie police dolce etc crezi ca sunt vero? gandeste-te totusi ca un police incep de pe la 2 mil, si ceva ok gasesti abea pe la vreo 3 ... asta in magazine.. adusi de afara probabil ceva mai putin... ori cum nu sunt fanul ochelarilor de soare, nu ma atrag, dar trebuie sa recunosc ca sunt la moda si fac mult.. adica ofera asa un mister, desi in general ma enerveaza sa vorbesc/ma uit dupa cineva cu ochelari pentru ca se pierde daca nu ii vezi ochii ... si asta te duce pe un drum mort ca nu iti dai seama daca e de bine e de rau sunt sanse nu sunt ... :))

any way trebuie sa ma duk si eu sa-mi iau ceva ca deh it's trendy.... :))

metal_militia 19-04-07 20:28

veniti la Constanta la zona libera ca gasiti o groaza :D si frumosi si decenti ca pret...eu am pus ochii deja pe o pereche Zegna si unii Givenchy in jur de 100euro...asa ca ma pun pe strans bani :-P

ps: vedeti pe men.style.com o recomandare de ochelari pt vara asta (unii cam urati si cam scumpi, da iti faci o idee)

All times are GMT +2. The time now is 09:32.

- Copyright 2026 4Tuning