![]() |
Re: CJ 66 HAN
:) inteleg .... o sa vad eu pana la urma cumva tot o sa il fac :))
azi am avut o surpriza minunata oricum ... a cedat difuzorul de la subufer .... nu a rezistat la statie |
nasol de faza cu subwoferul ..mai se poate salva:)) ?..apropo..imi place ca motorul este foarte curat :P..de apreciat.
|
6 Attachment(s)
-tocmai l-am mai curatat odata :) cu ceva solutie ... dupa care am dat tot cu aceeasi solutie si pe caroserie si a iesit alb imaculat :))
-claritatea pozelor lasa de dorit deoarece era puternic soarele -intrebare: pentru statia aceea stie cineva un difozor cat mai potrivit sa nu mai am surprize ca il nenoroceste :) ( pana acuma mi-a rupt un suport de numar si difuzorul :D ) |
Cotiera aia de la ce masina este?
|
de pe o mazda daca bine mai tin eu minte :D
nu mai stiu exact ca o am de 2 ani .... stiu doar ca am gasito intr-o masina de la remat, dar ca sa imi potriveasca a trebuit sa o modific putin ... |
Ce marcă era difuzoru ce ţi s-a ars ? Eu zic să te orientezi spre ceva de la ground zero,īn funcţie de buget şi de cāt scoate ampliful ăla mac īn punte.
|
difuzorul cred ca era de ceva firma de asta mai fantoma .... oricum eram constient ca o sa cedeze ;)) ... plus ca am incercat o vreme sa amplific 500 pe difurile din spate si 500 pe subufer ..... dar cand am vazut cum facea luneta am zis ca nu-i de bine :))
-fratemio are un blaupunkt in opel tot la statie de 1000 si imi place cum rupe , deci cred ca o sa ma orientez si eu catre un difuzor de ala .... oricum mai astept sugestii |
Quote:
Mai exact Dibeisi |
oui oui :)
nu-i bai ca se inlocuieste cat de curand pana una alta cam ce oglinzi se potrivesc pe Dacie ? sa fie asa mai elegante cat de cat .... |
Nici una , doar cu mici adaptari poti pune ce vrei, gen cielo !
|
cielo ... da :)
buna idee , si is chiar frumusele :) |
Quote:
|
nu stiu ... ca era a lu varumio si o are de la cineva si nici in ruptu capului nu o vrut sa imi zica ....dar adevarul ca isi merita banii
|
Quote:
Quote:
|
nustiu ce solutie era , cum o chema ....
masina nu a mai avut nevoie dupa de polish asa bine a iesit, dar i-am mai dat totusi un polish .... :) oricum daca reusesc sa fac rost de nume o sa vil zic cu cea mai mare placere , merita sa incercati |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning