![]() |
Re: Nubira 1 - NT-98-ADU
Quote:
Arcuri spate Audi B4 si arcuri fata schimbate din Golf sport in Ford Mondeo stock. E numai bine acum comparativ design-confort-performante. |
bunnn :lol: eu am fk pe a mea fata este super dar spatele parca e prea moale o sa caut dastea de audi....oare mai are tovarasul tau niste arcuri de audi B4 :rolleyes2
|
adu vezi k zilele astea fac rost de lupe de bmw seria 5 de alea cum trebuie :d
|
Quote:
|
ee daca nu are nu are rost sa caute....sa dea caldura mai bine si incep sa caut eu prin bucuresti trebuie sa gasesc ;)
|
Felicitari!!! Dragutza masina(culoarea in special),apreciez munca depusa si interesul pt Daewoo.Tine-o tot asa...
|
6 Attachment(s)
Am inceput cu interiorul, timid, dar am facut totusi ceva.;)
|
salutare adu. trebuiai sa vopsesti si grila de la casetofon k se scoate usor si cred ca dadea bine si aia vopsita. marginea de la casetofon, comanda de la aeroterma si suportul de la pahare la aia ma refer.
|
Quote:
|
BV.arata bn.C tip d vopsea ai folosit?Normala?
|
Da, vopsea normala. Am dat un primmer pentru plastic, dupa care un gri deschis (putin mai inchis decat primmerul). Ma gandeam sa dau si un lac, insa parca arata mai bine asa mat. Initial am vrut sa le vopsesc albe, insa nu dadea bine.
|
Iti recomand sa le vopsesti cu Vopsea Efect Portelan.e spray si costa cam 15 lei.dak iti pui un neon albastru la interior noaptea s va vedea mijto tare.sfatul meu...
|
Da, misto:lol: Si-mi mai cumpar un glob de ala cu oglinzi, o statie si un subwoofer si dau discoteca:lol::lol::lol:
Nu te supara, insa nu ma pasioneaza luminile. |
adu am sa iti trimit alte lupe dar mai dureaza oleaka :) pana atunci poate imi fac rost si de cablajul de la xenoane :)
|
Intre timp la masinuta s-au schimbat becurile din interior (plafoniere) cu altele cu smd pe alb-neon si se vede ceva mai bine in interior:rolleyes:, insa nu exagerat, am reglat ambreiajul sa tina ceva mai jos si putina curatenie in interior. in rest, nu prea am cei face:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning