![]() |
Re: [My Scoot] Gilera Runner (rock_angel)
1 Attachment(s)
new:D :
|
felicitari !! da parca nu aveai voie cu scuteru in alta localitate decat cea pe care esti inreg nu o sa ai probleme ? sau este o aiureala ce am zis eu ? am vazut pe un forum si intreb si eu :D
|
astazi am dat comanda pt. set stage 6 street race(70cc) si variator stage 6 sport pro:joy::rockon:
|
smecher vezi ca dupa ce termin roxu iesim pe dig sa dam o sedinta iti promit . Vi la smaeb ? eu il pregatesc pentru asa ceva
|
ma..de venit vin la smaeb..dar nu cu runneru...ca nu il termin pana atunci..probabil vin cu 41:))
|
glumetule lasa ca te duc eu :))ce 41 vrei sa te ia controloru =))
|
lasa ca vedem noi cum facem :lol:
revenind la runner..mai am de luat asa: ambielaj(stage 6) rulmenti ambielaj(stage 6) carburator(stage 6) filtru aer sport(stage 6) curea(stage 6) si dupa aceea..ma ocup de optica..ma gandeam dupa ce termin motoru sa imi iau un set de carene tuning:D |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
intre astea si cele de la malossi ... deexemplu un variator multivar malossi si unu stage 6 pro ... voi ce ati alege ? toata lumea stage iar toti profesionisti ma indruma spre malossi orice piesa ar fi ... se pare ca este mai publica stage de cat malossi dar nu prea si la performante ... chiar nu stiu ce sa aleg intre stage sau malossi ...
ps: tu de ce ai ales cele stage ? |
eu am ales stage 6 pt. ca am ceva cu firma asta :lol:
mi se pare o firma chiar foarte ok..si cu preturi rezonabile...malossi sunt ceva mai scumpe cei de pe scutertuning.ro sunt chiar ok...am avut cateva problemute..dar nu din cauza lor.. acum..e decizia ta... |
Quote:
ps: scutertuning.ro chiar merita toate laudele si sunt super corecti si la preturi la orice ... fata de cei de la scutercenter ... e hotie pe fata ... este 380 ron un variator la ei iar la scutertuning este 320 ... |
Ai zis o mare prostie ;) . Ia cumpara ceva de la scuter centre sa vezi ca intr-o zi ai piesa pe cand la scutertuning... posibil niciodata (in cazul meu). Faptul ca are o piesa mai scumpa nu inseamna ca is hoti. De exemplu uitate cat ii un far tuning pe scuter centre si pe scutertuning , sa vezi cu cat ii mai scump pe scutertuning ;)
|
Quote:
|
ma..ia gata...fiecare cumpara de unde vrea
P.S: @urs_e30 ....am auzit de tine :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning