Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Gilera Runner (rock_angel) (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/164071-my-scoot-gilera-runner-rock_angel.html)

rock_angel 02-04-10 14:54

Re: [My Scoot] Gilera Runner (rock_angel)

1 Attachment(s)
new:D :

shoby13 03-04-10 21:44

felicitari !! da parca nu aveai voie cu scuteru in alta localitate decat cea pe care esti inreg nu o sa ai probleme ? sau este o aiureala ce am zis eu ? am vazut pe un forum si intreb si eu :D

rock_angel 07-04-10 14:13

astazi am dat comanda pt. set stage 6 street race(70cc) si variator stage 6 sport pro:joy::rockon:

shoby13 07-04-10 14:18

smecher vezi ca dupa ce termin roxu iesim pe dig sa dam o sedinta iti promit . Vi la smaeb ? eu il pregatesc pentru asa ceva

rock_angel 07-04-10 14:20

ma..de venit vin la smaeb..dar nu cu runneru...ca nu il termin pana atunci..probabil vin cu 41:))

shoby13 07-04-10 14:25

glumetule lasa ca te duc eu :))ce 41 vrei sa te ia controloru =))

rock_angel 07-04-10 14:33

lasa ca vedem noi cum facem :lol:

revenind la runner..mai am de luat asa:
ambielaj(stage 6)
rulmenti ambielaj(stage 6)
carburator(stage 6)
filtru aer sport(stage 6)
curea(stage 6)

si dupa aceea..ma ocup de optica..ma gandeam dupa ce termin motoru sa imi iau un set de carene tuning:D

rock_angel 22-04-10 13:04

1 Attachment(s)
:arrow:

urs_e30 22-04-10 14:08

intre astea si cele de la malossi ... deexemplu un variator multivar malossi si unu stage 6 pro ... voi ce ati alege ? toata lumea stage iar toti profesionisti ma indruma spre malossi orice piesa ar fi ... se pare ca este mai publica stage de cat malossi dar nu prea si la performante ... chiar nu stiu ce sa aleg intre stage sau malossi ...

ps: tu de ce ai ales cele stage ?

rock_angel 22-04-10 14:26

eu am ales stage 6 pt. ca am ceva cu firma asta :lol:

mi se pare o firma chiar foarte ok..si cu preturi rezonabile...malossi sunt ceva mai scumpe

cei de pe scutertuning.ro sunt chiar ok...am avut cateva problemute..dar nu din cauza lor..

acum..e decizia ta...

urs_e30 22-04-10 14:50

Quote:

Originally Posted by rock_angel (Post 3301112)
eu am ales stage 6 pt. ca am ceva cu firma asta :lol:

mi se pare o firma chiar foarte ok..si cu preturi rezonabile...malossi sunt ceva mai scumpe

cei de pe scutertuning.ro sunt chiar ok...am avut cateva problemute..dar nu din cauza lor..

acum..e decizia ta...

ca pret sunt deexemplu un variator stage fata de malossi multivar este cu 30 ron ... pt ca variatoru de la stage nu include si fulia trebuie sa o cumperi separat ... eu unu as alege malossi ...

ps: scutertuning.ro chiar merita toate laudele si sunt super corecti si la preturi la orice ... fata de cei de la scutercenter ... e hotie pe fata ... este 380 ron un variator la ei iar la scutertuning este 320 ...

razvy_91 22-04-10 14:55

Ai zis o mare prostie ;) . Ia cumpara ceva de la scuter centre sa vezi ca intr-o zi ai piesa pe cand la scutertuning... posibil niciodata (in cazul meu). Faptul ca are o piesa mai scumpa nu inseamna ca is hoti. De exemplu uitate cat ii un far tuning pe scuter centre si pe scutertuning , sa vezi cu cat ii mai scump pe scutertuning ;)

urs_e30 22-04-10 15:12

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 3301166)
Ai zis o mare prostie ;) . Ia cumpara ceva de la scuter centre sa vezi ca intr-o zi ai piesa pe cand la scutertuning... posibil niciodata (in cazul meu). Faptul ca are o piesa mai scumpa nu inseamna ca is hoti. De exemplu uitate cat ii un far tuning pe scuter centre si pe scutertuning , sa vezi cu cat ii mai scump pe scutertuning ;)

pai da boss da e si alt model ;) ... si ca tie nu tia ajuns piesa e alta problema ... dar eu sunt din bucuresti ma duc peste ei si ii demolez ... dak nu e cv bine ;)

rock_angel 22-04-10 15:14

ma..ia gata...fiecare cumpara de unde vrea

P.S: @urs_e30 ....am auzit de tine :lol:

urs_e30 22-04-10 15:15

Quote:

Originally Posted by rock_angel (Post 3301206)
ma..ia gata...fiecare cumpara de unde vrea

P.S: @urs_e30 ....am auzit de tine :lol:

:)) ma refeream ca te duci cu politia cu alte chesti nu ca ma duc eu zmardoi si gata fac legea :)) ... nu m'am exprimat nici eu corect :| ... ink sunt traumatizat dupa marea pierdere

All times are GMT +2. The time now is 21:25.

- Copyright 2026 4Tuning