![]() |
Re: cj-01-nwr
Hurue!
MAi bine cauta alta toba de mijloc si o faci mai silentioasa. |
MALL(remat) :))
|
Quote:
|
Salut baieti.Nu demult mi-am montat un filtru sport (l-am primit cadou ca altfel nu-l montam).La 4000 rpm in viteza a 3-a,nu mai trage si imi da in nas.Eu ma gandesc ca primeste mai mult aer carburatorul .Ce ar fi de facut?Stiu ca suna stupid intrebarea mea dar astept un raspuns cat se poate de competent.
Cheers! |
s-ar putea sa aiba amestec sarac sa aiba prea mult aer si putina benzina.
Desi nu cred deoarece filtru asta sport nu imbunatateste cu mult fluenta(daca m-am exprimat bine) a aerului, fata de filtru stock. Incearca sa faci o tura fara filtru deloc sa vezi cum face desi nu cred ca ia mai mult aer decat benzina. |
simptomele pe care le-ai descris sunt destul de vagi, doar in treapta 3 da in nas la 4000 de ture sau si in celelalte trepte la turatii inalte? in rest masina functioneaza cum trebuie? tremura, da in nas cand accelerezi mai puternic? pana acum ti-a mai facut asa, urca in ture? cauze pot fi multiple : pompa de benzina nu face fata, nivelul la benzina in carburator, vreun jiclor infundat, etc.
din fata calculatorului poti doar sa dai cu presupusul... |
Urca liniar in ture.Cand ajung in a 3-a in 4000 de ture nu mai trage si da in nas.In rest merge bine.Cu filtru original nu facea asa.
|
eu cred ca e ceva din ECU...:D
|
9 Attachment(s)
Foarte posibil:)).Nu m-am mai complicat si am montat filtrul original.
Niste poze recente. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
plictisita...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de azi.
|
Care sunt dezavantajele micsorarii garzii la sol?Inafara ca pot atinge.Planetarele sunt intr-un fle afectate?Am tot cititi pe forum si cam nimic concret.Rog pe cineva care a facut aceast lucru sa imi spuna.Ms:D
Cheers! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning