![]() |
Re: DOLAR RACER Baia Mare
cristi, din pacate tot nu ti'o iesit :)
|
stii care'i faza astia se prind cam greu si rad din orice prostie! dale pace...
|
Si pana la urma care ii scopul "clubului" ?
|
6 Attachment(s)
citeste posturi anterioare! ca si oricare club! aceleasi scopuri.Deocamdata speram la ceva mai multi membri, pana in prezent suntem in jur de 16 membrii, cu timpul dorim sa facem o filiala si la Zalau(jud. Salaj in intregime), iar mai apoi o sa inaintam si noi actele necesare pentru a fi un club cu acte si tot ceea ce tine pentru a fi legali!
|
Quote:
|
pentru toti pasionati de masini, care au numai vrajeala si aburelii..va rog foarte frumos deschideti un topic de genu acela` si discutati acolo tot felu de porcari.... nu vreau sa mai vad tot felu de prosti scrise aici in topicul DOLAR RACER Va multumesc mult pentru intalegere
|
are dreptate! este un forum deschis, public unde se poate discuta despre orice, in principal despre masini!
|
Bine man o sa mentin thread-ul vostru curat, dar va rog sa abtineti si voi de la alte comentarii pe forum!
|
bogo asta nui nici o problema....
|
Quote:
|
Quote:
|
si la "my" e 320:D domnu Cristi:P
|
greseala mea buju..............
Hai sa vedem..ce becuri folosim pe masinii eu am philips +30 % nu pre sunt multumit de ele |
originale de e36! deocamdata...dar am primit cadou o pietricica cadou de la un camion in Tg. Lapus si de atunci farul din dreapta nu mai functioneaza desi este doar putin fisurat:((
|
am auzit sfinti prin ecou de la tg lapus :))):)))).....parbrizu meu le atrage pietricelele ca un magnet
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning