Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My scoot] Gilere Runner (danutzcag) (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/163401-my-scoot-gilere-runner-danutzcag.html)

r13111988 01-02-10 18:07

Re: [My scoot] Gilere Runner (danutzcag)

Nu imi place. in prumu rand dinc ate am vazut la el nu este ingrijit / vad ca nu ai semnalizari fatza/ nu imi place cum e vopsit...dc i`ai luat semnalizari spate daca el are in stop? parerea mea este ca ar trebui sa ii cauti toate piesele lui originale si sa ti`l vopsesti intr`o culoare mai frumoasa si nu uita sa fie si vopsit bine!!! oare nu e pacat de scuter e si el runner!!

rinzou 02-02-10 16:14

E mai "cool" !

Speed`y 05-02-10 11:20

Frate nu te supara dar cu butoanele alea ai facut un Ct=COca` tuning ... sti ce vreau sa-ti spun sper sa nu te superi .... in primul rand ia si stergele cu diluant ca la vara iti vopsesti si mainile .... iar dupa aceea strange bani si dute intru`n service si dai vopsea la compresor + multe straturi de lac ... si schimba griu`l asta fa-l negru cu rosu sau nu stiu nici gri cu albastru .... e kitch .... nu se potrivesc culorile ..... :D

danutzcag 05-02-10 13:36

azi s-o rupt segmentii si s-o vrecat tot setu ma f...in el scuter vreau sa-l dezmembrez daca auziti pe cineva am orice pisa cu exceptia setului motor...

rock_angel 05-02-10 13:58

de ce nu schimbi setul?...e pacat de scuter sa il dezmembrezi doar pt. un set..

danutzcag 05-02-10 15:06

nu mai vreaus a bag nici un ban in el
o sa-mi strang bani si o sa-mi cumpar un motor:D

danutzcag 05-02-10 18:28

m-am razgandit...nu are rost sa-l dezmembrez o sa-mi cumpar un set motor si gata.....si in primavara sa-l vopsesc rosu cu negru.....

rs-dey 05-02-10 18:45

e cel mai bine asa...dc sa dezmembrezi un scuter bun? cand cu minim 100 euro il faci boboc.... tine de el ca e scuter bun .. si bafta cu el

danutzcag 05-02-10 19:12

ms mult rs-dey

danutzcag 05-02-10 21:35

2 Attachment(s)
va cer si eu o parere....vreau sa vopsesc ;la un prieten scuterul si numai culorile astea le are...cum e mai fain?

Dj.Phantom 05-02-10 21:45

al doilea :X parerea mea

razvy_91 05-02-10 21:46

primul arata superb :D

danutzcag 05-02-10 21:47

asa am zis si eu..o sa fie alb boreal si rosu super..dupe ce rezolv cu setul o sa-l vopsesc..

Felix_Arad 05-02-10 22:03

Chiar nu merita sa il dezbrembezi, ca e bun, si il poti face ieftin. De culoare, arata bine ambele,dar a doua variata e super. Bafta

rs-dey 06-02-10 10:35

a doua varianta .. este foarte fain asa.... bafta :D

All times are GMT +2. The time now is 03:38.

- Copyright 2026 4Tuning