![]() |
Re: Pareri & sfaturi - despre 4tuningRO
Sustin si eu... !!!
|
nu vad de ce nu ar fi cineva de acord cu asta... deci, sunt aproape sigur k va avea un loc bun in revista... si pe site'ul principal 4t daca se poate..
(banuiesc toata lumea este de'acord) go |
sustin si eu ideea
|
Va multumesc ca imi sustineti ideea...imi este foarte greu sa zic, chiar daca nu l'am cunoscut personal pe Micutzu ,DAR moartea lui a fost o lectie de viata pentru multi dintre noi si trebuie sa ne pretuim omaneii cat timp sunt printre noi. Cu respect maD_angel !!!
|
!!! Pentru !!!
|
da mad e o idee bheton !
SUSTIN +1 |
foarte normal,ca sa zic asa... SUSTIN si eu ideea,sper ca gratian sa faca ceva in privinta aceasta,desi aseara din cate imi amintesc am schimbat 2 -3 vorbe cu el si a zis ceva de genul,despre un articol.sper sa imi amintesc bine...ca era varva multa
|
Sustin ideea asta 100%,macar atata merita un articol despre ei in primele pagini!!!!!
|
Evident sustin...acest lucru ar trebui sa vina de la sine....EI MERITA....pentru cat au facut...asta e extrem de putin dar ...FACETI
|
un astfel de articol ar insemna foarte mult pentru a ne aduce aminte de ei.. sustin ideea si cred ca va ajunge in revista
|
Quote:
|
Sustin +1 .... ar fi chiar culmea sa nu intre in revista
|
sustin si eu......chiar merita poate asa isi mai dau si restu seama ce face viteza...
|
o idee chiar buna..si sustinuta de toti...SUSTIN SI EU
|
Quote:
si ar mai trebui ca revista sa se gaseasca peste tot, macar editia asta. +1. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning