Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Kadett D Caravan '84 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/161701-opel-kadett-caravan-84-a.html)

22VIN 03-03-10 18:45

Re: Opel Kadett D Caravan '84

Quote:

Originally Posted by ascany (Post 3143177)
da a cui sa fie farurile daca nu ale ei?

Schimbate cu unele fabricate de alt producator:rolleyes2

tigermotorsport 03-03-10 18:50

Bravo, donz, prinde forma masina. Pe cand o scoti pe strada?

donz 03-03-10 19:46

3 Attachment(s)
merci , spre sfarsitul saptamanii, adica vineri cel tarziu, masina e pe drum :)

cat despre partea cu farurile e exact cum a spus "amphetamine", nu stiu am vorbit astazi cu alt fost posesor de kadett d (baga) a avut 2 si la amandoua a avut distanta intre capota faruri respectiv grila :)

in ultima instanta un badboy ar rezolva problema

poze cu kadett-uri ingrijite si au distanta asta , atunci eu nu-mi mai fac griji ca a meu trebuie sa se ascunde pe langa bijuteriile astea

GJ 64 GAB 03-03-10 19:55

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3143811)
merci , spre sfarsitul saptamanii, adica vineri cel tarziu, masina e pe drum :)

cat despre partea cu farurile e exact cum a spus "amphetamine", nu stiu am vorbit astazi cu alt fost posesor de kadett d (baga) a avut 2 si la amandoua a avut distanta intre capota faruri respectiv grila :)

in ultima instanta un badboy ar rezolva problema

poze cu kadett-uri ingrijite si au distanta asta , atunci eu nu-mi mai fac griji ca a meu trebuie sa se ascunde pe langa bijuteriile astea

Donz, aşa sunt ele din fabrică, toate D-urile care le-am văzut au această distanţă, eu zic să nu-ţi faci griji în privinţa asta, aşa sunt ele "de la mama lor" ...
Succes!

donz 03-03-10 20:05

merci , as vrea eu sa fie cea mai mare grija asta:), o sa fie bine, nu-mi fac griji abia astept sa o scot pe drum ...

darko ai PM :)

Alecsbv 04-03-10 23:13

Re: opel kadett D ( troleu )

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3058196)
merci, dar imi place volanul asta , este foarte mic si teapan, ideea e ca a fost lipita cu prenandez o imitatie de piele pe el si acuma s-a deslipit si nu stiu cu ce as putea sa il imbrac sau sa-i fac ceva ca e foarte urat

Vrei un volan in 3 spite original opel?? Este tot de pe seria kadett.

donz 05-03-10 01:17

Re: opel kadett D ( troleu )

Quote:

Originally Posted by Alecsbv (Post 3148342)
Vrei un volan in 3 spite original opel?? Este tot de pe seria kadett.

merci dar nu vreau sa-mi schimb volanul, sunt foarte multumit de el :)

GJ 64 GAB 05-03-10 06:21

Donz, ti-am mai zis... Vrei volan, imi dai un PM!
Te asteapta!

loverboy 06-03-10 19:14

A iesit deja pe strazi... am vazuto aseara:-P Arata f bine acuma:D De ce o vinzi?:rolleyes2

donz 06-03-10 19:33

urmeaza sa plec din din tara peste vreo 2-3 luni si nu am ce sa fac cu masina , nu as tine-o jumatete de an in fata blocului ca numai se coace toata si dupaceea mai am si probleme cu primaria, oricum pierd un pic in ea dar asta e + am nevoi de ceva bani la plecare :(

masina nu pot zice ca e rea daca cineva mai investeste 400e in partea mecanica si mai ales in telescoape, v-a fi brici, masina e un pic stamba totul pt faptul ca telescoapele sunt de 2 feluri pe ea, trist dar adevarat, daca nu o dau, cand ma intorc atunci acel cineva care trebuie sa bage niste bani in ea voi fi eu, om trai si om vedea

era sa uit :) https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...t-caravan.html

ObeLix 10-03-10 19:45

bv tie respect pentru ceea ce ai facut si ca ai avut curajul sa recunosti cand ai gresit ... felicitari astept sa o vad si gata .

donz 11-03-10 00:13

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3169120)
bv tie respect pentru ceea ce ai facut si ca ai avut curajul sa recunosti cand ai gresit ... felicitari astept sa o vad si gata .

merci de aprecieri, nu-mi place sa ma mint singur :) ca nu are rost

masina nu se mai vinde, continuam ce am inceput

tigermotorsport 11-03-10 10:24

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3170231)

masina nu se mai vinde, continuam ce am inceput

Ma bucur;-) spor la treaba.

donz 16-03-10 20:50

ce ma supara vremea asta, nu ma lasa sa-mi fac treaba :(

o rugaminte am daca are cineva manerele, (clantele cele de exterior ) as avea nevoie de una pe stanga dar le-as cumpara pe amandoua

baga 04-04-10 21:14

o clanta iti dau eu daca tot vrei :D lasa mah ca o sa o faci frumoasa ti-am zis eu numa sa ai grija de ea si in legatura cu distanta dintre far si capota asa ii din fabrica, apropo azi am fost pana la turda si era un kaddet d dar cum am avut eu nu era break si cred ca poti face rost de acolo de piese ...

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning