Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 318i DNY (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/161262-e36-318i-dny.html)

VAXu' 21-08-10 19:08

Re: E36 - 318i DNY

Imi place mult de tot prima poza :-) si in ultima unde erai acolo ca prima oara am avut impresia ca esti la padure dar pe urma am vazut blocul din reflexia de pe matiz.

Daniel_Toa 21-08-10 20:58

Quote:

Originally Posted by VAXu' (Post 3600587)
Imi place mult de tot prima poza :-) si in ultima unde erai acolo ca prima oara am avut impresia ca esti la padure dar pe urma am vazut blocul din reflexia de pe matiz.

Ma bucur ca iti place :) , e a doua oara cand parchez masina in spatele blocului :) , greu prinzi loc acolo ca nu e nici pic de praf , pe cand in fata blocului spal azi masina si a doua zi arata ca una parasita .

Daniel_Toa 22-08-10 17:46

Astazi am avut parte de un incident mai neplacut . Avem 80 la ora , eram cu prietena si soacramea in masina mergem linistiti cand deodata sare un caine in fata . De unde a aparut , nu stiu ! Nu am scapat usor si m am ales cu ceva pagube : bara din fata sparta si crapata , proiector , aeratorul ala sau cum se numeste de aeriseste roata si protectia aia de plastic de deasupra rotii care o protejeaza de noroi, apa etc .

Daniel_Toa 23-09-10 08:40

Dupa o luna de la ultimul incident cu cainele , masina a suferit din nou :( . De luni intra in service pentru o reparatie totala , am fost acrosat de un aro si am iesit cam sifonat . Drept urmare de luni intra in service si se vor schimba : aripile fata , usa dreapta fata , usa dreapta spate , praguri , si o vopsea totala .

Sparkle_81 23-09-10 08:48

Sper sa iasa bine . Multa bafta si la mai putini nervi pe timpul reparatiilor !

Daniel_Toa 23-09-10 08:58

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 3677468)
Sper sa iasa bine . Multa bafta si la mai putini nervi pe timpul reparatiilor !

Mersi frumos ,au fost nervi in primele zile , nu aveam nici somn noaptea . Masina se va lua de la 0 , mai platesc eu o diferenta de bani si cam aia e treaba .

Sparkle_81 23-09-10 09:04

I-ti spun asta pentru ca , cunosc senzatia ; la primul e36 pe care l-am avut , am fost lovit in dreapta fata : capota , grila, far , semnal , aripa , aparatoare . Nervi multi iar serviceul unde am fost trimis de asigurator era cam delasator . O luna jumatate m-au tinut . In cealalta jumatate de luna nu ma mai rezistat : mergeam zi de zi la ei si stateam efectiv langa masina .
Multa bafta !

Daniel_Toa 23-09-10 09:20

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 3677493)
I-ti spun asta pentru ca , cunosc senzatia ; la primul e36 pe care l-am avut , am fost lovit in dreapta fata : capota , grila, far , semnal , aripa , aparatoare . Nervi multi iar serviceul unde am fost trimis de asigurator era cam delasator . O luna jumatate m-au tinut . In cealalta jumatate de luna nu ma mai rezistat : mergeam zi de zi la ei si stateam efectiv langa masina .
Multa bafta !

Sper sa nu fiu nevoit sa stau si eu atat . Eu aveam masina parcata in fata blocului , iar un nene in varsta de 73 de ani impreuna cu al sau ARO 243 , s a infipt in masina mea . Mai exact in partea dreapta , daune ... sunt si ele destule .

adi.schumi_tm 26-09-10 09:32

Se pare ca ai avut multe ghinioane in ultimul timp cu masina asta :(,spor la rezolvat problemele si nu lasa nimic dupa cum vor aia de la asigurari ca sunt caini mari asiguratorii .Bafta

Daniel_Toa 26-09-10 10:44

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 3683465)
Se pare ca ai avut multe ghinioane in ultimul timp cu masina asta :(,spor la rezolvat problemele si nu lasa nimic dupa cum vor aia de la asigurari ca sunt caini mari asiguratorii .Bafta

Foarte multe probleme am avut . Din primele zile am avut cauciucuri taiate , o usa pe spate lovita , bandouri furate , bara din fata furata toata cu numar cu tot ( am recuparat o ) , pe urma un proiector , o oglinda si de curand un mos a intrat in mine . Maine masina intra in serivice pentru reparatii . Se vor schimba multe la ea , iar dupa ce iese din service urmeaza sa dau o comanda de faruri , stopuri , schimbare evacuarea , un obc mare , si sa vedem ce o mai fi . Oricum primul lucru care il fac imediat cum scot masina este sa o duc la un preot sa ii faca o slujba :D sa ii citeasca o rugaciune si poate nu mai am parte de atatea belele .

Sonny™ 26-09-10 11:09

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3683601)
Foarte multe probleme am avut . Din primele zile am avut cauciucuri taiate , o usa pe spate lovita , bandouri furate , bara din fata furata toata cu numar cu tot ( am recuparat o ) , pe urma un proiector , o oglinda si de curand un mos a intrat in mine . Maine masina intra in serivice pentru reparatii . Se vor schimba multe la ea , iar dupa ce iese din service urmeaza sa dau o comanda de faruri , stopuri , schimbare evacuarea , un obc mare , si sa vedem ce o mai fi . Oricum primul lucru care il fac imediat cum scot masina este sa o duc la un preot sa ii faca o slujba :D sa ii citeasca o rugaciune si poate nu mai am parte de atatea belele .

dani punem mana de la mana si iti luam un garaj...;)

Daniel_Toa 26-09-10 11:21

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3683678)
dani punem mana de la mana si iti luam un garaj...;)

Pe 6 octombrie este ziua mea de nastere :D In spatele blocului nu am voie sa fac garaj , datorita conductelor de apa si a firelor electrice . Am primit repartitie de garaj dar la 60 -70 de metri de blocul meu , ceea ce nu ma incanta deloc . Momentan astept ziua de maine , chiar nu mai am rabdare ca de mai bine de o saptamana stau fara masina si e greu fara ea :D

Sonny™ 26-09-10 11:46

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3683693)
Pe 6 octombrie este ziua mea de nastere :D In spatele blocului nu am voie sa fac garaj , datorita conductelor de apa si a firelor electrice . Am primit repartitie de garaj dar la 60 -70 de metri de blocul meu , ceea ce nu ma incanta deloc . Momentan astept ziua de maine , chiar nu mai am rabdare ca de mai bine de o saptamana stau fara masina si e greu fara ea :D

aiurea...lasa ca o faci tu, si in legatura cu garajul eu am incercat...;)

Daniel_Toa 26-09-10 17:24

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3683727)
aiurea...lasa ca o faci tu, si in legatura cu garajul eu am incercat...;)

Masina se face , sper sa iasa bine ca nu aibe defecte . Maine dimineata la ora 6 jumate sunt la service cu masina :D Va voi tine la curent cu evolutia ei :)

Daniel_Toa 01-10-10 10:39

Masina inca este in service . Mai sunt doua masini si pe urma urmeaza a mea . Cam pe marti , miercuri saptamana viitoare se apuca si de a mea . Am vazut si devizul si sunt foarte multumit :D La masina se vor schimba urmatoarele ( toate pe banii la asigurare ) :

- bara fata ( revopsita
- bandou bara fata dreapta de inlocuit
- aripa dreapta fata de inlocuit
- semnal aripa dreapta fata de inlocuit
- bandou aripa dreapta fata de inlocuit
- janta fata de inlocuit
- anvelopa dreapta fata de inlocuit
- oglinda , electrica , incalzita , heliomata de inlocuit
- usa dreapta fata de inlocuit
- bandou usa dreapta fata de inlocuit
- usa dreapta spate de inlocuit
- bandou usa dreapta spate de inlocuit
- usa rezervor de revopsit
- janta spate de inlocuit
- anvelopa dreapta spate de inlocuit
- prag dreapta de reparat ( dar aici le voi schimba eu pe banii mei pe ambele )
- aripa dreapta spate de revopsit

All times are GMT +2. The time now is 08:49.

- Copyright 2026 4Tuning