![]() |
Batalia Vitezei :P
Quote:
|
RS4 este singura mashina europeana de serie care mai merita ceva respect, de aceea o sa aiba respectul meu dar nu shi votul.
Am mers in amandoua ..............................SUPRA rulezzzzzzz Import cars----------»»»»»»»»»»»the best |
Re: Batalia Vitezei :P
Quote:
26-25 :) ptr supra... scorul e strans rau... |
28-25 :peace:
|
am peste 1gb de filme in care SUPRA face pe rand o gramada de supercars.. cum ar fi: VIPER GTS, CL55 AMG, 911 turbo, mustang, Z06, cobra... si altele.. si cea mai misto.. face un lamborghini murcielago.. nici macar sa se apropie de supra.. nu au sanse (mentionez ca in fiecare film e alta SUPRA).. la demaraje de la 100 km/h .. pur si simplu zboara de langa celelalte masini.. imi dau seama ca un rs4 nu prea ar putea concura cu o supra de 874 hp (pe dyno).. sunt fan lamborghini.. dar pur si simplu am ramas fara replica la ce poate face o SUPRA din masini de 400 000 euro..
|
This is fuckin` Crazy!!! Supra's BACK! :) 29-25 :) marfa... pavule vreau si eu giga-u ala PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cum facem ?
|
la mine se numeste limita de trafic :D nu stiu la tine.. dar eu cam am ramas in pom dupa ce am downloadat toate filmuletele alea.. nu mai pot face mai nimic.. totusi cauta pe net si ia tot ce poti.. daca nu esti ca mine, in pom..
|
cu odc gasesti orice film.... am si eu o gramada de filme acasa cu Supra dar cel mai mult imi plac compilatiile gen Redline 123 Turbo Dreams 123 Reckless 12 si supra meeting.
Pentru cei care nu-l cunosc recomand siteu www.racingflix.com trebe cont da e gratis .... |
|
poze cu m3-u care l-a facut pe virgil are cineva? sau ceva date tehnice...
|
Eu am ales supra imi place super mult aspectul ei sport......e mortala banuiesc si senzatia e la fel
|
ce ?! ?! ?!
la facut pe virgil un m3?! knd mey?! la noi?! nu cred... |
Heh.. a fost virgil in bucuresti pt o cursa.. si a pierdut-o :wink:
|
Si cand s-a intamplat asta??
|
Da.. si probabil era in tren sau venise pt cursa cu RS4 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning