![]() |
Re: Sibiu
maine...fiind azi 09.09.???io nu ajung..is inca in bv la un examen..mi la amanat :((
|
nu-i bai ca doar cred ca ne facem obicei sa ne intalnim sambata:D vi sambata viitoare
|
k..............
|
Ne vedem la 7...
|
avem un nou membru pe sb.....
|
@bulldog_cox
am vazut ca vrei un sticker cu 4tuning...pai trimite un private message unui administrator (rosonic,gabi,etc) si cere-i varianta vectorizata a imaginii...sa nu fie cu extensie jpg,etc...trebuie sa fie fisier corel.si apoi cu varianta vectorizata te poti duce la sorel (daca nu stii unde e spune-mi) si iti poti face stickerul cu vreo 30.000 de lei. |
...serios....il printeaza fain?sau se duc culorile....??
|
baietii de la sorel chiar lucreaza frumos....am fost cu GTI si am facut cateva stickere pt VW lui si am fost chiar multumiti.culorile sunt ok si nu se duc la ploaie...pot sa-ti dau un exemplu...cam toti taximetristii din sibiu isi fac acolo sigle alea ale lor si toate stickerele alea mari cu nr de telefon,etc.
|
Aia de la Sorel is scartzari.Daca te duci la ei iti spun ca n-au timp de asa ceva,ca ei au lucrari muuuuult mai importante.Nu pricep de ce mai tin portile deschise daca isi "selecteaza" clientela...
|
...pai daca fac asa is nesimtiti...sincer....
baieti...care e interesat sa isi faca capota negru mat....am facut la un kadett si o iesit bestia...sincer...avem noi vopseaua,tot...va pun si poze sa va convingeti,sau poate vedeti kadett-ul rosu JRH prin sb....vb si negociem,noi avem tot |
aia de la sorel au fost marlani de cand s-au infiintat
baietii......care are chef de iesit azi? |
pai din pacate nu mai sunt altii care fac stickere asa bune...intr-un fel ii inteleg,dar sa-si angajeze mai multi oameni.
|
stickere bune mi-am facut la design man pretu era acceptabil....daca nu poti incerca la grafik sau la duralex
|
buna idee cu design man
hmmm...am vazut un nou membru din sibiu aici pe forum...e posesorul subarului forester albastru de la noi. |
si de ce nu se baga si el aici?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning