![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
Quote:
|
Ene lasa glumele si zi cand dai berea aia :))
|
gaby taz semnatura aia e facuta de mine mai de mult...asa din imaginatia mea...bogata saraca copil matur imatur sau etc...eu zic sa mentinem o legatura pozitiva intre noi, ca sincer m-am cam saturat de chestiile astea bat la pariu ca peste 10 posturi o sa o dam in grade...imi cer eu scuze in numele clubului asta de rahat cum il credeti voi fara viitor..sau ce mai credeti..si rog sa postam ceva mai interesant decat cearta...ca va promit eu ca se va organiza ceva frumos la vara si o sa ma chinui !
|
4ever togheter :) ........
|
Quote:
Quote:
|
Prietene sa stii ca nu am spus nimic despre tine in legatura cu invidia si crede-ma ca nu ma agit deloc.. In legatura cu sponsorizarile sa stii ca ai simpatia mea ;)
|
baieti va certati din invidie si discutati despre legalizarea clubului...cred k pierdem timp si prieteni...la noi nici macar o ilegala nu se organizeaza dc nu se implica nebunul de Dan(pt cine il cunoate)...maus si shadow ( si altii) au masini puternice si ii inteleg k gasesc greu competitori...dar nu am auzit de o ilegala organizata d club...asa n cunoastem si vdm dc s merita sa discutam despre o legala
|
GTi te contrazic numai putin......ilegale sau facut daca vene-ai la vreo intrunire ..sigur nu mai spune-ai asta ......si maus si shadow logic ca nu are cu cine .....asta e ..sper ca pe viitor sa aiba in galati adversari
|
madalin are dreptate...mai vino si u pe la intalniri si ai sa vazi cate ceva poate;)
|
baieti nu vreau sa va contrazic si am sa vin cat d curand la o intalnire...eu d o ilegala k lumea cu masini <20 d la 100cp pana la 300cp n-am vazut d asta toamna
|
nu vrea sa ofensez p nimeni mai ales k trebuie sa fim uniti...stau mai mult p la buc...asa k nu vreau sa supar pe nimeni...dar baietii kre s dau d ani d zile nu prea v-au vazut la vreo intalnire nocturna
|
ma bucur d initiativa voastra si apreciez k aveti in club masini cat s poate d normale...asa fiecare impatimit are o sansa...
|
2.3 sambete am fost numai la statuie intre orele 20:00-22:00 si nu era nimeni ....
|
chiar vreau sa vin la intalnire cu voi...dc e vremea frumoasa poate s aduna baietii si va invit sa fugarim putin masinile
ps: bogdan(haw) sunt o cunostinta mai veche care si-a luat-o d la seat-ul tau acum cativa ani :) |
2.3 sambete am fost numai la statuie intre orele 20:00-22:00 si nu era nimeni ....
t inteleg dar nu cred k s aduna nimeni la 22 la satuie sa s dea |
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning