Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15840-mega-difuzor-ptr-spl-by-dr-zozo.html)

SoundIdentity 01-05-06 09:01

Re: MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO

de ce il pacalesti?

civic_ex 01-05-06 10:09

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
apropo de focal...distributie focal pe romania este oare???

nu cred sa fie sandule. cel putin asa mi-a spus cineva de pe forum, acu cateva luni.

SoundIdentity 01-05-06 19:50

Quote:

Originally Posted by civic_ex
nu cred sa fie sandule. cel putin asa mi-a spus cineva de pe forum, acu cateva luni.

pacat :(

DR.ZOZO 03-05-06 21:39

cred ca mam decis in privinta subwoferului din cadilac,raman la raptor 15 singuru dif pe care nu pot sal prajesc,putere tata putere,

margineanu ovidiu 03-05-06 23:11

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
cred ca mam decis in privinta subwoferului din cadilac,raman la raptor 15 singuru dif pe care nu pot sal prajesc,putere tata putere,

ramane de vazut,dar restul de ce se prajesc?eu sunt curios ca eu inca nu am prajit nici unul si nu stiu la ce putere trebuie sa ajungi sa le prajesti asa de des:)

DR.ZOZO 04-05-06 09:57

OVI
hai la tata ca le rezolv eu repede,iar daca nu pot atunci merita dif respectiv aplaudat,
cand ai dai la un dif in gura cu 1180 rms la 4 ohmi ,cam ce se va intampla,da si tu cu parerea:)))

margineanu ovidiu 04-05-06 18:37

Quote:

OVI
hai la tata ca le rezolv eu repede,iar daca nu pot atunci merita dif respectiv aplaudat,
cand ai dai la un dif in gura cu 1180 rms la 4 ohmi ,cam ce se va intampla,da si tu cu parerea:)))

da pune-i unul de 1200w macar si in mod normal ala nu se mai arde:),nu?asta de mai sus,raptorul, cat are rms,si ce marca e ca eu unul habar nu am,inca nu am auzit de el?

DR.ZOZO 04-05-06 21:08

CARPOWER 1000 RMS 4 OHMI, dif asta rupe tot
ceva mai mare nu gasesc dar tot la 4 ohmi,ma gadesc ca sti de ce,
cred ca nu ma fac de rusine cu el la db drag

margineanu ovidiu 04-05-06 22:08

Quote:

eu nu cred ca se face cineva de rusine la db drag,parerea mea este ca cei care ajung sa participe la asa ceva sunt superiori(nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar daca la o competitie de genul asta ar fi concurenta ceva mai mare eu zic ca si cu asta se pot face show-uri foarte reusite,eu m-am simtit super si in 2004 cind ai organizat tu chiar daca nu am participat dar acum as merge oricand la un show pt. ca este in el tot ce vrei : distractie,adrenalina,FEMEI,etc) fata de cei care au muzica dar nu vin pt. ca ... s-ar face de rusine,eu am incercat multe lucruri la viata mea incepand de la tweetere cu 38.000 pana la lucruri adevarate si doar experientele acestea m-au ajutat sa-mi gasesc ceva pe gustul meu in masina,mai am inca destul de investit dar gustul meu a fost mult influentat de acele experiente de care spuneai si tu ca multi nu au parte,eu ma consider norocos din acest punct de vedere si ii multumesc omului care a facut posibil acest lucru pt. mine,cum si tu multumesti mnc-ului ca poti incerca f. multe lucruri si trebuie sa recunoastem ca fiecare marca are farmecul ei,dar in anumite conditii(cutie,frecventa,etc)toata lumea isi gaseste acel ceva care lui ii place si il determina sa aleaga o marca anume...oricum la db drag si locul opt este cu mult mai mult decat cel ce nu s-a prezentat dar rade ca x a iesit locul trei sau ...respect pentru participanti,organizatori si vorba noastra:la mai multi db:)

margineanu ovidiu 05-05-06 22:50

Quote:

eu zic ca vom rupe la urmatorul db drag,eu cred ca vom fi aproape,sa vedem ce zice nenea sepeleometru:)oricum suna f.bine,coboara bine,e de ascultat cum imi place mie undeva la 35-40hz,o sa fie tare de tot,abia astept ca mi-e dor deja de un brrrrrr....oare Sandu?golfu?nimic vesti?

LDPM 06-05-06 00:23

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
..........oricum suna f.bine,coboara bine,e de ascultat cum imi place mie undeva la 35-40hz .....

chiar spre 50 ...

blak 06-05-06 06:40

Cu Jack Hammerul ce se mai aude? ... Sa stiu dak il mai comand :))

DR.ZOZO 06-05-06 07:11

tu crezi ca eu nu am draci ca deja trebuia sal am in garaj,cu carburatorul,si power boxul de la camaro ca nu pot sa continui nici masina si deja ma calca pe nervi,cred ca e o problema cu vama,
se rezolva pana la urma

blak 06-05-06 17:38

Asa te vreau :D

SoundIdentity 06-05-06 18:46

pana atunci vine cu hammeru de austin:):):)

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning