![]() |
Re: Audi A6 S-line 2009
Bogdan exista intotdeauna mai mult decat "cine ofera".
Un tuner bun poate scoate din motorul asta puterea aia cu turbina stock. Cei cu pachete standard pe tip de motor incep sa semene cu powerboxurile. |
iti dau dreptate in mare parte aici, eu as alege un tuner renumit mai mult pentru garantia morala decat pentru cifre. Din fericire mai nou se gasesc tuneri profi, chiar dac nu din tar, pt. fiecare brand in parte. Intrebarea mea nu era deloc acida, doar eram curios, pana in prezent nu am vazut fi dyno cu turbo stock care s ating 300 cp.
Dodo, eu in locul tau nu a alege ceva extrem care iese in evidenta doar prin P. max mai mult conteaza zic eu satisfactia unor clienti cu motorizari asemntoare. |
Quote:
|
Quote:
Si in al doilea rand, in unele parti am auzit ca tiptronicul ar tine mai mult decat o manuala.....Oare o fi corecta informatia? Nu e nimeni cu dovezi clare care sa sustina sau sa contrazica teoria (pe care eu am auzit-o cel mai des) cum ca tiptronicul ar tine mai mult? Daca o luam "babeste", observam ca pe motoarele diesel puternice(535, touareg V10 , etc) se gasesc numai cutii automate. Oare pentru ca sunt mai rezistente sau....??? |
In cazul asta imi cer scuze. Dar din cate am inteles este alt diferential decat cele vechi mecanice care tineau pana la 800cp stock.Si din cauza asta ar fi si mai sensibil.
Pai e posibil pe o masina stock sa tina mai ales ca nu ai cum sa o bruschezi ca pe o manuala. |
5 Attachment(s)
Poate i-a fost cuiva dor de culoarea masinii :lol:
Modificari nu prea am mai facut...vor urma cu siguranta Attachment 1504955 Attachment 1504956 Attachment 1504957 Attachment 1504958 Attachment 1504960 |
Speechless !! :arrow: Nu o incarca prea tare !
|
Quote:
|
special car :shock: !
culoarea si jantele dau tot farmecul ! |
2 Attachment(s)
|
Superba masina..sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
|
Arata bestial masina..sa o stapanesti sanatos.Unchiul meu are un A6 2005 care arata aproape identic cu al tau.Difera doar jantele.Multi Km fara incidente:D
|
Masina arata intr-un mare fel.Culoarea o prinde foarte bine.Un singur lucru mi se pare ca nu i se potriveste deloc si anume sigla S6 de pe spate.Eu sincer ar da-o jos .
|
Quote:
P.s: glumesc , evident :)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning