![]() |
Re: CADOURI DE CRACIUN
Daca prietena ta nu e romanca cumpara-i ceva specific romanesc,lucrat cu multa dragoste.....adica o Dacia 1300:lol:
|
Quote:
|
Sau si mai simplu ai putea sa ii cumperi un buchet mare de flori.Eu de obicei asta fac cadou prietenei mele si tine mereu.Mult succes:-)
|
Quote:
|
Quote:
Chiar daca nu am prietena, ma bag si eu cu o sugestie. Cel mai important ma gandesc ca ar fi sa-i fac un cadou nu foarte scump, ceva simplu si de efect care sa-i placa(depinde de prietene), si cel mai important, as petrece timpul cu ea facand-o sa-si dea seama cat de importana este pentru mine, cred ca ar fi un cadou frumos-daca va sti sa aprecieze...era o sugestie doar:rolleyes2 |
E o sugestie foarte buna. Din smiley`ul tau cu roll eyes inteleg ca iti e frica sa impartasesti idei cu lumea, deoarece esti speriat ca lumea te considera prea mic pentru o discutie. Corecteaza`ma daca gresesc :lol:. Poti sa te exprimi liber unde vrei atat timp cat respecti regulamentul si limita bunului simt. :lol:
|
Quote:
|
Dar de Mos' Nicolae ?? :confused:
|
Quote:
|
Quote:
parerea mea... stiti voi... mos nicolae e fratele lu mosh craciun mai zgarcit, de asta vine si primul, ca sa i se dea atentie ;) |
Quote:
consider ca daca esti atat de apropiat de acea persoana si inseamna mult pentru tine, este cel mai bine sa-i fac un cadou simbolic si sa iti dedici timpul tau ei... in fine. p.s:smile'urile faceau referire la o intamplare amuzanta care a impartasit-o Cruiser cu mine:D e o poveste amuzanta... |
Quote:
ON : De Mos Nicolae eu stiu ca se dau doar dulciuri + simbolic o nuia.:lol: |
Quote:
|
iai 2000 de euro din poseta ;)
|
am cumparat un tichet cadou pt un magazin specializat in vanzarea ceasurilor, in valoare de 800£
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning