![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Quote:
|
Este slab facuta. Caroseria este prea mica pentru marimea spoiler-ului si al rotilor. Deasemenea detalii slabe pe toate casting-urile aparute pana acum. :(
|
7 Attachment(s)
Asa e DS , pe undeva nu am luat ca nu eram multumit de cum arata, desi Silvia e una din masinile japoneze care imi plac foarte mult.
Pentru prima zi a anului am sa prezint un Treasure Hunt din 2008, Dodge Viper si noul GT-R de la Nissan. Hot Wheels 1/64 49.Dodge Viper 2005 (pe spatele machetei scrie 2005, pe carton respectiv, pe situri 2006 :-) undeva le dadu cu virgula ) 50.Nissan GT-R 2009 |
8 Attachment(s)
Vad ca T-Hunts nu va plac :-P, poate alte japoneze mai simpatice o sa va atraga atentia ;) , Civica rosie din 2006 a fost Code Car. Azi am reusit sa imi gasesc 2 Premiere din 2009 , inca nu le-am vazut prezentate pe aici, dupa ce termin tunerele si exoticele o sa fie primele :-D
Hot Wheels 1/64 51.Honda Civic Si 2006 52.Honda Civic Type R |
Da frumoase machete ai! Daca vrei sa le vezi si pe a mele... nu sunt nustiu ce... https://forum.4tuning.ro/505-machetel...ml#post2943006
|
Foarte tari japonezotele! Vad ca am de recuperat, cat am lipsit s-au prezentat pe aici niste modele foarte tari. Oricum iti doresc sa ai parte de cat mai multe machete noi in noul an!
PS: Am mai facut o achizitie misto RC. Un C4 Rally. Sa vezi ala cum driftuieste si ce cerculete stie sa faca. :lol: |
Quote:
|
E 1/20, deci cred ca va urma abia cand incep seria de machete mari.
|
8 Attachment(s)
Quote:
------------------------------- Pentru azi 2 machete HW mai sport si moderne. Maine incep sa prezint micuta mea colectie de Ferrari HW 1/64. Hot Wheels 1/64 53.Audi R8 54.Aston Martin V8 Vantage |
Doua piese foarte reusite. Imi place in mod deosebit Aston-ul! :D
|
1 Attachment(s)
Multumesc VENOX, azi am mai reusit sa iau 3 , desi zisesem ca mai fac o pauza :-P (o mica poza de preview cu achizitiile de azi )
|
Slab R8. Rotile mega-giga mari nu pica bine si din aceasta cauza masina este mai latita. Si daca ne gandim bine la R8 1/1 nu gasim geamuri albastre... :-|
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Astazi prezint seria de Ferrari Hw 1/64. Poza de grup cu toate 4 si apoi incepem de la stanga la dreapta.
Hot Wheels 1/64 55.Ferrari FXX 56.Ferrari Enzo |
sunt marfa Ferrari-urile (in afara de ala galben le am si eu)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning