Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Piaggio SI (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/156979-my-scoot-piaggio.html)

MirceaWkC 19-01-10 11:53

Re: [My Scoot] Piaggio SI

chiar imi place...cred ca va fi o posibila culoare in viitorul apropiat. mersi mult.

porsheGTS 19-01-10 12:00

Nu ai pentru ce:)Bafta

MirceaWkC 19-01-10 20:09

Quote:

Originally Posted by Speed`y (Post 2986742)
Sal am avut si eu o "capra" din asta :)) asa se zice pe aici pe la mine ... oricum imi place cum merge dar la a mea a trebuit so dezmembrez ca era prea varza oricum mai am un carter .. ambielajul si magnetou + cadru daca te intereseaza ceva trimitemi un pm ..... ai grija de el :D

si pe la mine tot "capra" se numeste.mie imi place s-o alint : "capreoara" :D:P ...:help:app ce e ala carter:?::?:

razvan01 20-01-10 15:07

1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva in photoshop, sper sa`ti placa

MirceaWkC 20-01-10 18:00

Quote:

Originally Posted by razvan01 (Post 2996406)
am incercat si eu ceva in photoshop, sper sa`ti placa

mersi mult:D imi place cum ii sta cu bara de stabilizare sau cum se numeste dar parca ii sata mai bine cu una mai groasa... buna idee...va urma si ea pe viitor;)

razvan01 20-01-10 19:37

am facut ca idee...daca pui in practica, o faci cat de groasa vrei tu

multa bafta

mais 20-01-10 22:10

Sal... ft misto ce ai facut tu la acest moped.
Spunemi si mie pls de unde pot cumpara si eu o toba sport ca a ta.Bafta in continuare:D

MirceaWkC 21-01-10 11:02

eu am gasit toba din intamplare la unicul magazin de piese scutere ma voi interesa sa vad de ce firma apartin si iti voi spune ...a costat 120 de lei;)

mais 21-01-10 14:37

ok ms

c0$ti 21-01-10 19:50

Re: Piaggio SI (troscariciu meu)

Quote:

Originally Posted by Mircea WKC (Post 2863478)
la aspect nu ma bag momentan datorita lipsei de fonduri insa astept sa vina niste bani acum:D ca sa pot merge sa dau comanda de piese
apropo:e un site www.scuteristi.ro si au magazin la noi in tg-jiu.am fost la ei si am intrebat de un carburator si mia dat unul care nu avea cuicelul acela mic de fixare a lameleide la soc.am facut un desen in paint (sper sa va dati seama ce vreau sa spun)

Tinere Mircea,nu stiu la ce magazin care are legatura cu www.scuteristi.ro ai fost tu in Tg.Jiu,dar sa stii ca site-ul www.scuteristi.ro nu are nici un magazin,este un forum.
Este foarte usor sa faci imagine proasta unui site.
Asa ca trebuie sa te gandesti de 2 ori pana sa vorbesti prostii.

shoby13 21-01-10 19:52

Quote:

Originally Posted by c0$ti (Post 3000790)
Tinere Mircea,nu stiu la ce magazin care are legatura cu www.scuteristi.ro ai fost tu in Tg.Jiu,dar sa stii ca site-ul www.scuteristi.ro nu are nici un magazin,este un forum.

Idem il sustin pe c0$ti

MirceaWkC 21-01-10 20:09

Quote:

Originally Posted by c0$ti (Post 3000790)

...si ma scuzati in legatura cu linkul care l-am dat mai inainte era de la un forum(sigur stiati) cel corect este acesta [url]www.piese-scutere.ro... <- asta scrie in postul 18 asa ca te rog frumos m-ai documenteaza-te si vorbeste dupaia;) si inca ceva: fara tinere ca suntem de aceeasi varsta

razvy_91 21-01-10 20:11

Ce mai face piaggio-ul ? Ai mai lucrat ceva la el ? :D

MirceaWkC 21-01-10 20:15

nu am mai lucrat nimic sambata sau duminica il asambla la loc cu cineva care stie pentru ca eu nu mai stiu exact unde se pune o lamele mica din cupru in care se baga un papuc:oops: si am zis ca decat sa fac prostii mai bine chem pe cineva sa imi explice si sa imi arate cum e bine:D

shoby13 21-01-10 22:05

merge lucrarea ? merge merge fb poze ?

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning