![]() |
Re: Autostrada A3
Am fost cu BMW-u si cu Audi .. nu am avut probleme .. doar pe la 120-130 cu bmw-u o vibratie .. tre sa echilibrez o roata :p .. mi-a sarit plumbu .
Cu audi .. nici o problema .. |
Quote:
|
Quote:
|
pe bune ..cred ca jmf are probleme cu masina ..:D am mers eu 195 km/h si nu vibra nimic....:D:D:D
|
Eu cred ca trebe sa va maturizati :))
|
stiti voi cum sunt unii , hai sa criticam ca asa e la moda! eu inca nu am fost pe autostrada dar am auzit doar cuvinte de lauda
|
Pai da nu e frumos unde e bine sa apara si cate o oaie neagra ca daca nu vezi u nu e cum trebuie treaba :)) daca nu baga si unu de raca :(
|
la noi e obisnuinta asta cu criticatul deoarece foarte multe lucruri in domeniu pana acum s-au facut prost si nu numai in domeniul asta bineinteles dar speram ca asta e facut bine cel putin asa pare si asta vom vedea doar in timp. eu unul spun ca e facut bine.
|
Nu inteleg de unde atata ura :). Nu critic de dragul de a critica, v-am spus ce-am patit eu si atat, e parerea mea, poate fi gresita. La cati bani si timp s-au bagat in autostrada da, am pretentia sa fie cat mai aproape de perfectiune. Dupa cum am scris, SI EU am banuit ca am probleme la masina, dar dupa ce-am iesit pe autostrada, restul de 400km s-a comportat perfect (Cluj-Deva-Arad-Timisoara). La intoarcere, la fel, iar pe autostrada simteam denivelarile (desi parca mai putin ca la mersul incolo).
Am mai intrebat si pe altii si ziceau ca si ei simt ceva mic, dar nu-i deranjeaza. Inca o data, nu e vorba de DEALURI, pur si simplu par niste MICI denivelari, dar care, zic eu, n-ar trebui sa fie acolo. In final, scopul cred ca e sa ne exprimam parerile vis-a-vis de autostrada, eu unul nu scriu aici ca sa jignesc pe cineva si, mai mult, v-as ruga sa mentinem topicul la pareri despre autostrada, nu despre mine :D ps: cu cat ma gandesc mai bine, problema am simitit-o cel mai tare in primii km cum mergi spre Turda, la urcare, in jur de 130-150km/h. Dupa aia parca se simtea mult mai putin....dar deja imi aduc aminte romantat :oops: |
numai cuvinte de lauda despre A3....la cati bani s-au bagat in ea...doar ca si eu sunt de acord cu jmf, am simtit si eu ceva denivelari pe autostrada,nu mari da se cam simt....o sa incerc si cu alta masina sa vad daca ii la fel:???:
|
Ce denivelari oameni buni? Ieri am fost cu platforma la mediash am venit pe autostrada se se prezinta super ok. Io cel putzin ar trebui sa simt denivalarile ca mi se balanseaza putin remorca! cand am vazut ninsoarea am zis ca vin pe autostrada ca a fi mai bine...CHIAR DELOC!!! Oamenii de la dezapezire NU IAM VAZUT DELOC!!!! Pe 30 km nu am vazut nici un utilaj!:|...ei merg pe ideea ca "lasa ca ii bine si asa". Pe toata autostrada 2 masini m-au depasit...CUM II POSIBIL SA MERI PE AUTOSTRADA IN COLOANA???? ziceti si voi....
|
Pai da, nici in oras n-am vazut vreun utilaj, dovada si mizeria de pe strazi. "Au fost luati prin surprindere" :)
|
in orash...hai ca ar mai mere putzin...DAR PE AUTOSTRADA NU II POSIBIL!!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning