Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/155904-masina-mea-opel-vectra-white-ghost.html)

ss_seby 14-01-11 19:51

Re: Maşina mea: Opel Vectra A

Zi ma si de farurile alea ciumege de ai tot cautat tu :> , superba masina ! Ii sta mai bine cu jantele de tabla :lol:

gbry_el_05-RSG 14-01-11 19:54

da e de 10 ori mai frumoasa decat cu borbeturile a.farurile sunt provizoriu pe masina. nu sunt ale mele. inca nu am gasit ceea ce caut. mai caut.....

ss_seby 14-01-11 20:06

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3985903)
da e de 10 ori mai frumoasa decat cu borbeturile a.farurile sunt provizoriu pe masina. nu sunt ale mele. inca nu am gasit ceea ce caut. mai caut.....

Presupun ca o sa vrei sa fie din acelea cu negru prin interior , caci sar potrivi mult mai bine alea:D si daca te stresezi un pic le faci pe ale tale stock cu angel eyes :D:>

minimal.madness 31-01-11 19:23

Mai multe poze cu borbeturile :x
Nu le vopsesti in culoarea masinii?

ss_seby 01-02-11 10:02

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4039439)
Mai multe poze cu borbeturile :x
Nu le vopsesti in culoarea masinii?

+1:lol:

gbry_el_05-RSG 01-02-11 17:46

am spus ca asta voi face in vitorul apropiat +voi polisha buzele. impreuna cu cele de la brock b1...:lol::lol:

ss_seby 02-02-11 11:31

Atat ! O sa fie cea mai frumoasa vectra din craiova!

gbry_el_05-RSG 05-02-11 21:16

gata...a venit caldura si a inceput lucrul la masina. am schimbat jamba stg, flansele si rulmenti de sarcina. am inceput luctul la jante si urmeaza maine sa ii schimb puntea. punem discuri pe spate.... ca asa e frumos!:lol:

gbry_el_05-RSG 12-02-11 22:38

gata.....s-a montat puntea, s-au montat si jantele urmeaza maine poze. tineti aproape!;)

ss_seby 13-02-11 19:26

Hai ca noi tinem aproape , fai tu poze mai rpd:-W si fai neste delea bune nu cu tel cu 1.3 megapixeli, caci merita masina mai mult ;;)

gbry_el_05-RSG 16-02-11 15:33

7 Attachment(s)
pozele promise. ps caut stunt-bar pt vectra a. cine are sa imi dea pm!

minimal.madness 16-02-11 15:49

Dau bine dar
-ai vopsit prost capacele.si asta nu prea mi'ar placea la mine ..sincer.fa'le din nou si sigur va fi mult mai ok.

Si ca sa arate perfect:
-da'i o vopsea totala
-vopseste inclusiv manerele de la usi
-repara'i punctele de rugina si ce mai are ,ca e pacat de ea. e frumoasa foc si merita
-schimba'i numaru de inmatriculare de pe fatza.e praf.

gbry_el_05-RSG 16-02-11 16:03

capacele sunt vopsite bine.
vopsea nu ii trag ca vreau sa o las asa....poate alta mana de vopsea
manerele nu le-am vopsit pt ca trebuiesc date jos si vopsite bine.
punctele de rugina o sa fie facute dar in primavara cand o sa ii schimb pragurile.
numarul e greu de schimbat pt ca nu e pe numele meu masina iar proprietarul nu e prea disponibil. tre sa umblu prin alt judet pt numar....

minimal.madness 16-02-11 16:07

uita'te la a 3a poza.mie nu mi se pare ca sunt vopsite bine capacele .fa diferenta intre fata si spate.
cat despre numar,chiar strica aspectu.cum poti acum...daca e , inmatriculeaz'o pe orasu tau.

gbry_el_05-RSG 16-02-11 17:01

1 Attachment(s)
te referi la capacul cel de pe spate? nu mai am sigla aia cu borbet...de aceea se vade asa. am o promisiune ca imi da cineva una. masina circula in fiecare zi. e greu sa o ti in stare impecabila. mai sare o piatra, o mai zgarie unu...asta e. o sa o pun incet incet la punct. sunt multe de facut dar timpul si bugetul sunt limitate. eu cred ca afta de cum arata masina la inceput si la cum arata acum e spre bine.
cu inmatriculatul pe numele meu e greu. proprietarul are 50 de milioane la financiar datori si nu e dispus sa le plateasca. am procura pe masina si asa voi circula cu ea...pana cand omul se va achita de datori.

All times are GMT +2. The time now is 04:31.

- Copyright 2026 4Tuning