![]() |
Re: Discutii libere
Ms,a sa iti dau un pm sau dami id de mess ca sa vb mai bene...ms
|
in sfarsit se misca mai bine forumul japan team. in continuare am nevoie de un mic ajutor al celor priceputi in flash,web design,etc pt ca site-ul care l-am facut e PREA SIMPLU si mai trebuie impopotonat cu ceva (ca si daciile nike) :lol:
|
o sa vb cu mustang sate ajute...ii dau eu id tau...;)
merge forumu.....traiasca massurile... |
cine e prezent la oradea la tuning show acum duminica?!?! :rolleyes2
|
Mai avem nevoie de o masina in cluj la October tuning Festival in 15-16 octombrie pt amplasarea a unui stand japan team pt concurs! care se baga?
|
m-as baga eu numa nu stiu ce masini mai concureaza pe acolo.....eu am numa 105cp la 1.200kg....
|
INcercarea moarte nu are nu??asa se zice....
|
Asta asai...numa sa vin eu cu a mea din '89 parca vad ca numa masini de masini sunt pe acolo, de fapt nici nu ma deranjeaza asta tot ce trebuie sa mai rezolv e sa vad cum imi i-au liber de la lucru.
|
si din 60 daca e si e japoneza nu conteaza.poate ca unul din pct tari al acestui club este ca nu exista sefi sau ceva de genul si in nici un caz mas mea e mai noua si e mai tare..toti suntem egali..')
|
:) oricum nici nu ma gandeam la discutii de genu asta!
|
si nici nu o sa te gandesti...ca nu or sa fie:P
|
deci se pare ca faca cu standul la cluj pica,din cauza prea multor voitori sa participe :lol: :lol:
|
mda...observ...lasa ca poate ne vom strange mai multi la intalnirea JT
|
slab ne organizam fratiilor nu reusim nici sa facem o adunare poate in dec cand ajung acasa o reusim.sper
|
Forumul merge Great !! Go Go Team members :peace: Greate club greate meetings JUST GREATE !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning