![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
Quote:
|
npc baietii... pozele au iesit chear bine :P...
cu clipurile n-am rezolvat nimic, ca mi sa facut rau, de credeam ca mor :P |
shefule, fara suparare... acuma nu compara 90 de cai cu 75... poate pe mine ma faci sa zicem la o liniuta, da la drum lung sigur nu:)). ca motoru meu are 470 000 km si a tau poate vreo 50 000 d mi. si a tau i aproape nou, si a meu d 14 ani... ambreiaju deja face figuri... da la drum lung nu mi frica de logan:D
|
vlade nu te baga cu RABu ca nu-i a buna :))))
|
nu ma bag pretine, da da face 75 de cai , 90 de cai? greutate cam tot aceeasi i... hai ca la interex sa zicem ca ma face ca i de ,,5 " metri circuitu:))
da la un drum lung nu stiu cum m-ar putea face... eventual cu cip sau ceva pe masina... |
un logan de 1.6 la drum lung te mananca de viiiiiiu :) si cred ca si eu ma tin dupa tine :) oricum o resoftare sau un "chip" la polizoarele noastre nu ajuta la top speed ci la demaraj,primele trepte:)
|
ce va certati aici ma io im iau un trabat si fa fac ma la concurs de stat pe loc:)))=)):P:P:P:P
|
Radule, ala de 1.6 16 valve ma ia sigur ca am incercat la drum lung:D pe panta nici nu discuta cu mine:D doar are 100 si unpic de cai parca.
( astia ce ati comandat stickere azi vin ca mo sunat baiatu') |
Radule acuma ti-am citit thread-u tau. super masina si sopr la modificari in continuare. chiar ieri am fost in tarnaveni la ,,neamuri" . pe unde stai?
|
Fratzilor uitativa pe geam :))) vreme de drifturi :P
|
Ai dreptate... de abia astept sa se depuna un pic zapada... acum am si eu masina cu frana de mana pe spate ;).
|
Quote:
|
astazi (cel putin in Ludus) nu cred ca avem sanse de o invarteala, se pare ca ne-au parasit si putini fulgi care cadeau si a aparut soarele.:(
|
apai si la noi atat o fost........
|
Dex ......................................??:))=))
Vali-tgm: cam asta am inteles eu din ce ai scris tu mai sus "dasnjk fjkandsa dsajkndas dsajkndsa kjandasa?"! Iti place ? Nu? nici noua asa ca te rog frumos sa scrii doar in romana. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning