Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Tuning EXTREM (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/15445-tuning-extrem.html)

aleks 11-01-08 14:11

Re: Tuning EXTREM

ajule, calm, nu va impacientati, ca nu merita

viperCCB 12-01-08 09:33

Quote:

Originally Posted by bc_04_aju (Post 1287167)
S-ar parea ca vorbesti eronat...
mashina ta e bicicleta pe langa mashinile multor utilizatori a acestui forum.
Ma mir cum de ai sacapat de sec. kitch pana acuma cu barele cumparate de la ureche si eleronul marlanesc de pe portbagaj

vezi ..eu cand nu ma pricep...tac..asa ar trebui sa faci si tu....

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1284522)
acum fara nici un misto ai ceva de impartit cu cineva de pe forumul acesta sau de ce tot faci afirmatii de acest gen penmtru ca de cand ai intrat numai nasol ai dato ...

eu nu ..voi da..de cand am intrat in tuning..am intrat cu un taxi..iar voi ati avut alergie la un taxi..apoi v am aratat pe stazi d c e in stare(multi ati ramas in urma)..la fel ca e taxi...apoi am mers cu voi la concursuri(eu zic k am facut si pe acolo figuri frumoase)la fel"pacat k e taxi"nu stiu kti dintre voi ati baga 80 mil numai in motor..+alte zeci d milioane in ea..si apoi sa vb de ea k e kich..o fi dar pe bani grei..RESPECT PT CEI care au bagat bani in masini ..dar aici ma refeream la paduchii kre vin cu autobuzul la saloane auto si concursuri,,,si apoi se dau MARI TUNERI PE SITE.

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1284444)
pacat ca a a ta nu mai merge pe strazi.:sad:

:twisted: va reveni...nu te bucura de raul altuia,,,,nu stii k majoritate tuningurilor ..tot in pom sfarsesc??;)

Al3xxx 12-01-08 10:29

Quote:

Originally Posted by viperCCB (Post 1288684)
eu nu ..voi da..de cand am intrat in tuning..am intrat cu un taxi..iar voi ati avut alergie la un taxi..apoi v am aratat pe stazi d c e in stare(multi ati ramas in urma)..la fel ca e taxi...apoi am mers cu voi la concursuri(eu zic k am facut si pe acolo figuri frumoase)la fel"pacat k e taxi"nu stiu kti dintre voi ati baga 80 mil numai in motor..+alte zeci d milioane in ea..si apoi sa vb de ea k e kich..o fi dar pe bani grei..RESPECT PT CEI care au bagat bani in masini ..dar aici ma refeream la paduchii kre vin cu autobuzul la saloane auto si concursuri,,,si apoi se dau MARI TUNERI PE SITE.

mai baiatule eu zic ca ai vreun complex sigur... ia uitate tu la yus sau ala cu lor ... nu au masinile tunate ? si nu sunt si ei pe site ? si avem alergie la ei ? si masinile sunt tot pe taxi ....
iar faza cu demonstratul .. chiar mai facut curios poate ne spune cineva de pe forum pe care l-ai lasat in urma sa ne povesteasca pt ca altfel nu cred
eu de cate ori am auzit masina aia prin oras suna a cielo toata ziua si motorul acela si dupa cum mergea se cunostea ca nu e un avion ...
si inca o chestie care este ideea sa pui un motor cat mai mare care consuma mult pe un taxi ? care este avantajul ? deci undeva cineva minte
nimeni nu a avut nimik cu tine
uitate la primul tau post si vezi ce zice ... si apoi discutam
nu trebuie sa o iei in nume de rau dar gandeste la ce am spus

Quote:

Originally Posted by viperCCB (Post 1288658)
vezi ..eu cand nu ma pricep...tac..asa ar trebui sa faci si tu....

si in leg cu barele si restu ... f bine ai incercat sa faci ceva sa iesi din anonimat ti-am mai scris odata cum sta treaba ,normal ca te apreciez pt ca ai incercat sa faci din cielo o masina care sa atraga privirile dar mai aveai de lucru si poate daca ascultai si pe altii nu neaparat pers de pe forumul acesta ai fi vazut ca altfel statea treaba

Cristy_mat 12-01-08 10:36

Quote:

Originally Posted by viperCCB (Post 1288684)

respect pt tine ca bine mai graiesti, nu ca mi-ar fii placut masina ta dar undeva ai dreptate, si na fiecare si-o face cum ii place si cum poate

aleks 12-01-08 17:41

la iasi spuneai acum vreo 2 ani ca ai motor si cutie de calibra pe ea
asa e?

sageata 13-01-08 22:33

Quote:

Originally Posted by viperCCB (Post 1288658)
:twisted: va reveni...nu te bucura de raul altuia,,,,nu stii k majoritate tuningurilor ..tot in pom sfarsesc??;)

amice, n-am zis-o cu rautate. sincer, nu ma bucur cand vad o masina "terminata" indiferent cum ar fi ea, kitch sau nu sau stoc sau cum mai vrei tu: bicicleta, trotineta etc. pur si simplu mi-a parut rau ca a ajuns asa. deja suntem off topic si ne mai inflamam si degeaba. muti s-au simtit jigniti de faptul ca i-ai trimis la biciclete si autobuze. ar fi bine sa dai sfaturi si nu sa arunci cu noroi in ceilalti. ia sa pui si tu un kitch din bacau ca esti mai circulat ca noi.:lol: :lol: :lol: sa ai bafta la ce vrei.

viperCCB 14-01-08 10:14

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1289371)
la iasi spuneai acum vreo 2 ani ca ai motor si cutie de calibra pe ea
asa e?

cutia f 20..motorul reprelucrat de la a -z..

viperCCB 14-01-08 10:25

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1291200)
amice, n-am zis-o cu rautate. sincer, nu ma bucur cand vad o masina "terminata" indiferent cum ar fi ea, kitch sau nu sau stoc sau cum mai vrei tu: bicicleta, trotineta etc. pur si simplu mi-a parut rau ca a ajuns asa. deja suntem off topic si ne mai inflamam si degeaba. muti s-au simtit jigniti de faptul ca i-ai trimis la biciclete si autobuze. ar fi bine sa dai sfaturi si nu sa arunci cu noroi in ceilalti. ia sa pui si tu un kitch din bacau ca esti mai circulat ca noi.:lol: :lol: :lol: sa ai bafta la ce vrei.

jigniti s-au simtit aia care se stiu cu musca pe caciula...in rest v-am zis RESPECT pt toti kre fac ceva la masina....macar au incercat:)..si mai mult respect pt kre au reusit..sa pun un kitch...nu pot,.. nu pot sa rad de altii..stii ..gusturile nu se discuta..
nu mai da-ti nas gastilor kre i-si plimba troasca cu autobuzul..si apoi e mare racer si tuning pe 4 tuning si nu numai..si mai e si minor./:twisted:
RESPECT PT TUNERI!!

Andrey_FL 17-01-08 19:45

2 Attachment(s)
sper sa nu fiu off-topic

codrin44 17-01-08 23:16

bmw-ul e tras in folie argintie si lacuit(incredibil, nu?) iar celalalt e tunat pe photoshop(oribil, nu?)

sageata 18-01-08 01:04

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1298660)
bmw-ul e tras in folie argintie si lacuit(incredibil, nu?) iar celalalt e tunat pe photoshop(oribil, nu?)

tot photoshop, nu?
https://www.youtube.com/watch?v=oW6Z8KI4w3I
sau folie?

Andrey_FL 18-01-08 06:08

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1298660)

la bmw ..poate ai dreptate....dar asta tot in photoshop e???? https://www.youtube.com/watch?v=0KS2DxNUBVU

MON-u 18-01-08 20:49

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1298795)
tot photoshop, nu?
https://www.youtube.com/watch?v=oW6Z8KI4w3I
sau folie?

da photoshop arab!cromul la putere:lol:

Boasa 22-01-08 22:18

Pacat ca nu au voie sa circule cu ele pe strada ziua... Orbeste ceilalti participati la trafic! Si daca vrei sa vedeti mai multe masini, dati search pe youtube "dubai cars"...

aleks 24-01-08 08:58

doua golfuri amarate....
oare e motor de 1.4? :)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=2

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning