![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
de la Dacie la Toyota Celica?....ejti bun frate!!!bravo!!!cat ai dat pe masinutza?
|
Quote:
|
cristy cred ca ar trebui sa iti deschizi un alt topic pt noua ta masina!;)
|
Quote:
|
poi da deaia zic!asta ramane pt dacia si pt "bestie" deschide alt thread!;)
|
8 Attachment(s)
azi am cumparat kitu de cabluri pentru tunu de bass ca sa il montez pe dacie si am mai luat si 3 butoane.
|
stiti cumva daca merge montat tunu de bass pe un Panasonic CQ-C3305N
|
auzi sper ca nu te superi as vrea sa va si eu o poza cu ambele masini una langa alta, sau cu tine in celica...daca nu e prea mare deranjul...;)
|
Quote:
|
Quote:
IMI POATE SPUNE SI MIE CAREVA RASPUNSUL LA INTREBAREA CARE AM PUSO? tOYOTA ACU VREAU SA O VAND SI PANA NU O VAND VREAU SA VINA FRATEMIO CU EA DIN ITALIA SI SA I FAC POZE CA AM SI CLIENT LA CARE SA O VAND CA NU IMI CONVINE DE EA |
cristy nu mai scrie cu caps lock ca o sa ai probleme!!! si inca ceva: tiam zis de la inceputul topicului sa nu faci posturi consecutive!!! dai edit la cel dinainte si gata!daca nu te incadrezi in 15min!;) fii destept si invata din prostia altora nu din prostia ta!:))
|
cine ma crede ca toyota e a mea bine de bine cine nu treaba lui si cine nu e multumit de mine cu topicu asta e.Cine vrea sa posteze pe acest topic bine de bine cine nu sa nu posteze.
Stie careva daca merge pus tunu de bass pe radio-cd-ul auto acela de care v-am mai intrebat? |
1 Attachment(s)
merge frate dak ai iesire de bass in spate unde itzi vine o mufa din aia mono.....macar o iesre din asta cum are ampliful acesta(unde am incercuit cu rosu)
|
nush daca are mufe ca nu m-am uitat in spate osa ma uit
|
abia ai luato si deja vrei sa o vinzi....in fine...problema ta...eu mam lamurit in leg cu masina...;)bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning