![]() |
Re: Sectiunea de caterik
Quote:
sa`nebunesc iubesc sa fumez un cui k sa ma duca fix la dracu sa ii dau si lui ... :D |
Psycho ia zi mah semnatura ta e cu dedicatie pentru MOXXU' ? :))))))) ahahahahahaha aia cu delma :))))))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
......anu asta e altcineva pe lista moxxu` a skapat :lol::lol: asta doar dak nu tine sa fie si el in ecuatiile lu` psycho ;)....
|
De cand cu lansarea SCC in C-ta, Moxxu a devenit un personaj foarte controversat printre noi, se bucura de o atentzie sporita (Pazitziva posterioarele, sau fugitzi de Magarushu MOXXU') ...... HAHAHAHA
|
Quote:
HA HA HA ! P.S. : A zis Moxxu' sa te mai barbieresti la BlackHole ca i-ai facut rani pe Magar !!! Nu de alta dar a inceput sa iti iasa pe la ceafa ! |
buuuuhhhhhaaaaaaaa
|
1 Attachment(s)
la ce visa moxxu sambata seara....
|
liniste k moxxu vine d 1 mai cu prietena http://www.hi5.com/friend/profile/di...serid=37567598
ea nu il lasa sa bea alcool sau sa faca prostii din cate mia zis.. asa k sa nu il incurajati la asta dap? :) |
Andrei eu cred ca te-ai uitat intr-o oglinda care te umfla shi ai crezut ca ma vezi pe mine ....... shi totushi ala cu gaozul iritat erai u!
|
Eu am dat quote la mesajul scris de tine ... tu ne-ai sfatuit s avem grija de "posterioarele noastre " , nu eu . Deci ... sti tu ceva ... DELMA , Floriol .
Iti recomand o vizita la proctolog ... dar asta inainte de 1 mai , in prima sedinta , ca sa iti elasticizeze semeringu , sa nu pierzi " ulei " pe la a 2-a garnitura , si eventual dupa 1 mai a 2-a vizita , impreuna cu partenerul. Ca sa nu fie nevoie atunci sa se roage MOXXU' de tine asa " Hai ne dam " la fund" ! ....... Hai te rog eu frumos! ......Foarte frumos!! " In cazul in care treaba e nasoala , vezi ca e o reclama mare de tot , la trocadero , cu FISURI ANALE . Am vazut-o si m-am gandit sa te ajut. |
:))0 frate esti nebun sa mor eu l-ai facut p'asta de boala copiilor!:))
|
e una si la gara :) hahahahah
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning