Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anonymous Motorsport (https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport.html)
-   -   Sectiunea de caterik (https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport/15420-sectiunea-caterik.html)

Psycho 15-04-06 13:03

Re: Sectiunea de caterik

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Unde sa incapa frate 4 ? Ca deabia incap 2 ... daca il baga si al 3-lea inauntru pe " gigel " ajunge la spital ... si tu auzi ... PATRU !!! Esti nebun !

sa`nebunesc iubesc sa fumez un cui k sa ma duca fix la dracu sa ii dau si lui ...

:D

zguby 15-04-06 17:56

Psycho ia zi mah semnatura ta e cu dedicatie pentru MOXXU' ? :))))))) ahahahahahaha aia cu delma :))))))))))

Alex_Evo_VIII 15-04-06 18:24

Quote:

Originally Posted by ct77pia
propun ca responsabil cu cheile pe BLONDA

Bai grasutzule u eshti cu capu, tampita de blonda era sa ne piarde cheile de la apartament in buc ....... ea nu poate sa aiba gria de capul ei, ce sa mai zic de nijte chei.

zguby 15-04-06 18:29

Quote:

Originally Posted by Alex_Evo_VIII
Bai grasutzule u eshti cu capu, tampita de blonda era sa ne piarde cheile de la apartament in buc ....... ea nu poate sa aiba gria de capul ei, ce sa mai zic de nijte chei.

Pai ea spera sa faca la fel ca in semnatura ta mah HAI DESCHIDE hai mah te rog deschide-te hai mahhhhh deschide te rog frumos :))))))))))))))) FOARRRTE FRUMOSSSSSSSS :)))))))

SpeedeR 16-04-06 05:22

Quote:

Originally Posted by zguby
Psycho ia zi mah semnatura ta e cu dedicatie pentru MOXXU' ? :))))))) ahahahahahaha aia cu delma :))))))))))

ce aveti cu moxxu ma?! e fan margarinic...e cva rau?! fiecare e liber sa ii placa ce vrea.... si in plus delma ii face bine la ten :lol: :lol:

d3vilish_lips 16-04-06 11:16

......anu asta e altcineva pe lista moxxu` a skapat :lol::lol: asta doar dak nu tine sa fie si el in ecuatiile lu` psycho ;)....

Alex_Evo_VIII 16-04-06 15:44

De cand cu lansarea SCC in C-ta, Moxxu a devenit un personaj foarte controversat printre noi, se bucura de o atentzie sporita (Pazitziva posterioarele, sau fugitzi de Magarushu MOXXU') ...... HAHAHAHA

X-Ray-Eyes 17-04-06 13:01

Quote:

Originally Posted by Alex_Evo_VIII
De cand cu lansarea SCC in C-ta, Moxxu a devenit un personaj foarte controversat printre noi, se bucura de o atentzie sporita (Pazitziva posterioarele, sau fugitzi de Magarushu MOXXU') ...... HAHAHAHA

Nu de alta dar Alex_Evo_VIII stie ce a patzit ultima oara ca a mers cracanat vreo 2 saptamani ca nu gasea Moxxu' margarina DELMA sa ii dea la semering !!!
HA HA HA !
P.S. : A zis Moxxu' sa te mai barbieresti la BlackHole ca i-ai facut rani pe Magar !!! Nu de alta dar a inceput sa iti iasa pe la ceafa !

D_M_X 17-04-06 19:09

buuuuhhhhhaaaaaaaa

D_M_X 17-04-06 19:10

1 Attachment(s)
la ce visa moxxu sambata seara....

SpeedeR 18-04-06 01:35

liniste k moxxu vine d 1 mai cu prietena http://www.hi5.com/friend/profile/di...serid=37567598
ea nu il lasa sa bea alcool sau sa faca prostii din cate mia zis.. asa k sa nu il incurajati la asta dap? :)

Alex_Evo_VIII 18-04-06 03:14

Andrei eu cred ca te-ai uitat intr-o oglinda care te umfla shi ai crezut ca ma vezi pe mine ....... shi totushi ala cu gaozul iritat erai u!

X-Ray-Eyes 18-04-06 12:22

Eu am dat quote la mesajul scris de tine ... tu ne-ai sfatuit s avem grija de "posterioarele noastre " , nu eu . Deci ... sti tu ceva ... DELMA , Floriol .
Iti recomand o vizita la proctolog ... dar asta inainte de 1 mai , in prima sedinta , ca sa iti elasticizeze semeringu , sa nu pierzi " ulei " pe la a 2-a garnitura , si eventual dupa 1 mai a 2-a vizita , impreuna cu partenerul. Ca sa nu fie nevoie atunci sa se roage MOXXU' de tine asa " Hai ne dam " la fund" ! ....... Hai te rog eu frumos! ......Foarte frumos!! "
In cazul in care treaba e nasoala , vezi ca e o reclama mare de tot , la trocadero , cu FISURI ANALE . Am vazut-o si m-am gandit sa te ajut.

ANDY_62SLC 18-04-06 15:31

:))0 frate esti nebun sa mor eu l-ai facut p'asta de boala copiilor!:))

Psycho 18-04-06 15:53

e una si la gara :) hahahahah

All times are GMT +2. The time now is 01:23.

- Copyright 2026 4Tuning