Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

radu_rs 10-01-10 11:05

Re: Machetele mele - radu_rs

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2956173)
Mda. Frumos exemplar. N-ar strica poze si cu paretea de sub pasina si portbagaul ridicat :P
Foarte bine dau etierii galbeni.

Am revenit cu pozele :lol:

X1190 10-01-10 11:16

ce frumosa arata cu etrierele galbene:D...e super masina oricum;)

steaua23 10-01-10 12:11

Merci de poze radu. E foarte ok realizata. Nu aveam in plan modele porsche, dar m-ai facut sa ma razgandesc.

radu_rs 10-01-10 13:15

nu ai pentru ce, greseala mea ca n-am pus de la inceput.

Sa stii ca nici eu n-am avut in plan modele Porsche dar MillionDollarBaby m-a facut sa-mi iau unul. Apropos, intra la ea in thread si uite-te la Porsche-ul Gt3 al ei. E demential. Poate dupa ce ai sa-l vezi cu siguranta o sa te gandesti serios sa-ti achizitionezi porsche.

Respekt :>

steaua23 10-01-10 13:25

L-am vazut si pe cel de acolo. Astept sa treaca luna asta ca am de platit multe machete si probabil in viitorul apropiat o sa vina si la mine un porsche ... de care o fi el.

radu_rs 02-02-10 15:35

1 Attachment(s)
news!

Peugeot 407 shiluette - SOLIDO
Renault Megane Trophy 2007 - SOLIDO

coman razvan 02-02-10 15:41

Astept prezentarea Peugeot-ului 407! :)

radu_rs 02-02-10 16:10

10 Attachment(s)
Peugeot 407 Shiluette - 1/18 Solido
Din punctul meu de vedere macheta este foarte bine realizata, solida. Se deschid usile si atat. probabil celor de la Solido le-a fost greu sa faca un sistem de deschidere a capacului la motor... v-am atasat o poza cu o masina concept 407 sa vedeti cum ar fi fost principiul de deschidere pt. a vedea motorul.

Pozele care le-am facut sunt total nesatisfacatoare, asa ca voi reveni cu altele cand o sa am lumina si vremea va fi mai prielnica :-P

steaua23 02-02-10 16:39

Pacat ca nu deschide tot. IN rest foarte frumoasa macheta :).

Racer21 02-02-10 16:41

Peugeout e frumos, dar Porsche-le e tare tare...Bravo, vad ca te-ai pus pe machete de calitate (noroc cu ele, eu nu-mi permit inca...);)

ps: Tare faza cu Abarthu :lol: Si eu am vazut odata un Gallardo LP560 Trofeo, destul de scump, si am mai vazut acolo chestii mult mai interesante, dar am zis ca sa iau lambo-ul ca nu vazusem pana acum si am crezut ca era rar...l-am luat...ziua urmatoare trec prin Auchan, si vad acolo o gramada de Trofeo, cred ca erau peste 50...si mult mai ieftine :lol: atunci mi-am dat seama ce trebuie avuta rabdare

radu_rs 02-02-10 18:05

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3042771)
Pacat ca nu deschide tot. IN rest foarte frumoasa macheta :).

Da, asa este. Dar compeneseaza prin altele. de exemplu prin luneta se vede motorul foarte clar, este chiar pe locul unde de obicei este bancheta. Sunt incantat, imi plac masinile Frantuze :-P :lalala:

racer21: mersi, imi plac cele Solido pt. ca au un raport calitate/pret foarte bun pe site-ul unde se face comanda lunar. Porsche-ul este impecabil :evil_laug
Abarthu ala mititel a fost 70 ron in banii nostri, ce m-am pacalit... aoleu. :writers_b

RESPEKT :>

CALIN 79 02-02-10 18:56

Bijuterie Peugeot-ul, e foarte frumoasa macheta, felicitari.

mustang G.T 02-02-10 19:04

radu rs supeerrrrr megan-ul rs si clio-ul rs si mi-e imi plac machetele tale de megane nici nu mai vb il ador mama mea are un megane 2 coupe 3 usi nu ma satur de privit sa ai din ce in ce ma multe machete

lopez23 02-02-10 21:01

superbe ce sa mai, felicitari:) vad ca devii colectionar bazat;)ai gasit loc de ele?

radu_rs 02-02-10 21:38

1 Attachment(s)
CALIN 79: mersi mult, ma bucur ca-ti place!

mustang G.T: stiu ce spui, sunt fan megane de cand a aparut in 96 Maxi Megane. Mersi de coment, poate te apuci si tu de machete, este un hobby frumos.

lopez23: mersi, am gasit loc, cum sa nu! Ce-i drept trebuie sa mai fac o polita pt. cele care vor veni :D.
iti atasez o poza unde le tin, unele din machetele mele favorite. . Restul nu-s expuse.

All times are GMT +2. The time now is 10:37.

- Copyright 2026 4Tuning