![]() |
Re: E36 - 320i Coupe
fii optimist nene ice_wysss....gandeste-te cum o sa arate maine:X
|
Nene,nu m`am abtinut si m`am dus asta seara ...Nu stiu ce sa`ti zic..vezi maine..momentan nu ma pronunt..Maine dimineata daca vrei,pe la ora 10,ma suni si mergi cu mine sa alegem culoarea ..sunt peste 100 de nuante..Mi`ar prinde bine ceva ajutor..
|
eu zic sa ti`o faci cum place sufletelului tau....tu sa te simti bn...si sa ne incanti si pe noi...succes incontinuare...k eu...am km scapat de stres....azi i`am dat putin drumu la "ursache" p stradutza....poate ai observat ce excitat eram...sper k si tu sa te simti la fel...sa iti vad alta fatza....(ranjita k si a mea) knd te dai jos...si te uiti la ea....
respect munca si investitia ta..... |
ce drag iti e Sobo de urs:)) nu te`ai putut tu abtine:))))
@ice_wysss, mergeeeeeeem....daca nu sunt online da-mi un beep pe orange ca te sun eu...am putin de alergat prin oras acuma dimineata :D |
1 Attachment(s)
Si vopsita....TOT DE PROBA:lol:!!! Bafta cu proiectu Emil! Sa iti iasa ce ti-ai propus!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
O sa fie mult mai frumoasa cu noua culoare, o sa vedeti :D
Milule, alesesi culoarea nene? :-P |
Quote:
Crede`ma ca am si eu pareri de rau legate de culoare..Imi intrase la suflet alba..Am ales o culoare care o sa`i scoata in evidenta toate accesoriile si noile forme. Cand o sa fie gata,o sa postez pozele si sper sa`ti placa noul look. In proportie de 95% sunt gata aripile de pe spate. Ultimele noutati surprinse de aparatul foto o sa apara mai tarziu. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cum am promis..Cateva noutati..Multumesc Sobo pt poze.
|
felicitari nene....iti zisai eu ca iese cashto :X:X frumoasa culoare... mergem luni sa o vedem ?
|
Quote:
|
n`ai pentru ce nenica:D placerea e de partea mea:D colegu meu >:D< multumesc eu:D sti tu pentru ce ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning