![]() |
Re: VW Polo GTI 1.8 Turbo REVO Stage 3
Hai sa incetam in a fi romani. Nu vedeti ca la noi nu misca nimic si trebuie sa mergem mii de km ca sa ne dam?
Daca am fi si noi la fel ca cei din Ungaria... |
1 Attachment(s)
Quote:
Anyway, vorba mult, saracia omului. In loc sa fie incurajari pentru a imbunatati timpul actual se ataca fara rost. |
Corect !
|
Quote:
ideea este ca dupa plecare se vede daca o masina trage sau nu?parerea mea eu am recuperat la bucuresti masinile fiind la diferente mici..pe cand la tulcea nu a fost asa.. cel mai bine poate ne vedem la tulcea ca acolo se vede mai bine care trece primu linia de sosire si e o aderenta buna ptr ambele masini |
AM scris ceva gresit sau neadevarat in postul meu?
Nu faceam diferenta dintre masina ta si masina mea,faceam diferenta dintre o plecare buna si o plecare proasta. |
Quote:
|
Am sa pregatesc masina pentru urmatoarea etapa de dragracing, se pare ca nu poti merge doar pentru distractie si fara ca masina sa fie in forma maxima :P
Urmeaza cateva noutati in curand. |
Critica este constructiva, Vlad. Sunt convins ca data viitoare vei obtine ceea ce ti-ai propus. Succes!
|
Ce s-a intamplat cu R5-ul?
Sau mai bine zis ce motor era pe acel R5 ? |
In Ungaria erau multe masini de genul care scoteau low 11 sau 12 :)
|
Ce s-a intamplat cu R5-ul?
Sau mai bine zis ce motor era pe acel R5 ? |
Din cate stiu eu ceva V8 :))
|
Quote:
Quote:
|
"Sefu super moderator" ar trebui sa luati in considerare ca participantii in antrenamente/calificari se dau la liber si nu se tine cont de categoria din care faci parte, asa ca fapt divers. Iar cand vine vorba de mistouri cred ca stiti si dumneavoastra cine sunt campionii ! Chiar nu am vrut sa fac misto de nimeni, nu-mi sta in fire, eu asa am auzit ca are motorul schimbat dar ma documentez mai bine si vin cu un raspuns.
@vladpvs: asteptam ceva noutati :) |
noutati...gume noi....masina merge de rupe :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning