Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pro si contra manele (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1520-pro-contra-manele.html)

CataNOS 02-10-04 11:55

:blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah:

madfish 03-10-04 19:47

fratzilor eu am auzit manele in BMW seria 7 in clasa S in audi a4 a6 a8 ce mai, oameni cu gusturi .... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

@Nos@ 04-10-04 13:39

Ce rei sa spui cu blah blah blah-urile alea?
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

D.J.SS-TOT 04-10-04 15:24

@Nos@... ai prefeara sa vezi un Audi A8 din care se aude Britney Spears?

Bogdan_16v 04-10-04 16:32

Decat manele, poate fi si O-zone... :lol:

@Nos@ 05-10-04 09:38

Nu stiu....depinde.....Parca si Britney are niste melodii bune, dar nu singura, cu alte staruri.Insa spunemi tu ce muzica ti-ar placea sa auzi dintrun Audi A8, Ferrari Enzo, Lambo. Galarado si alte superi masini...ce muzica? :?: :?: :?:

Bogdan_16v 05-10-04 11:03

La un Enzo sau Gallardo mi-ar placea sa aud doar zgomotul motorului, e cea mai dulce muzica... :lol: :lol:

tekno 05-10-04 13:10

de ascultat neaparat.. chiar daca nu in mashina... albumu lu bitza, sevraj, rupe tot! :wink:

@Nos@ 05-10-04 15:07

Corect motorul are cel mai dulce salbatic sunet!

tng 05-10-04 22:07

Albumu` lu Bitza in rubrica asta e offtopic dar fie... :)
In general in masini luxoase si scumpe se aud manele asa ca nush de ce va uimiti.. :shock: :wink:

Bogdan_16v 05-10-04 23:02

Quote:

In general in masini luxoase si scumpe se aud manele asa ca nush de ce va uimiti
deh, parvenitismu' e in floare... :wink:

D.J.SS-TOT 06-10-04 17:10

Quote:

Insa spunemi tu ce muzica ti-ar placea sa auzi dintrun Audi A8, Ferrari Enzo, Lambo. Galarado si alte superi masini...ce muzica?
Dak se aude sa se auda rap sau house! :) @Nos@, eu nu ascult manele, sa stii! nu le suport! insa nu ma apuc sa judec pe nimeni dupa muzik pe care o asculta!!! As putea s-o fac mai bine dupa felul in care vorbeste, dupa felul in care se poarta!!! Parerea mea e k mai bine se deskidea un topic: \"Pro sau contra injuraturilor\" sau \"Pro si contra telenovelelor\"!!!

CataNOS 06-10-04 17:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D.J.SS-TOT\"
insa nu ma apuc sa judec pe nimeni dupa muzik pe care o asculta!!! As putea s-o fac mai bine dupa felul in care vorbeste, dupa felul in care se poarta!!! Parerea mea e k mai bine se deskidea un topic: \"Pro sau contra injuraturilor\" sau \"Pro si contra telenovelelor\"!!!

Bine spus! :wink:

madfish 07-10-04 17:58

da corect nu judeci oamenii dupa ce asculta, da ce imagine au aia care asculta manele, va spun eu - au ei mertzanu de pe lume da au si pureci, au ei banii de pe lume da nu stiu sa scrie ...

Bogdan_16v 07-10-04 18:13

Corectie, nu \"stie\" sa scrie... :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning