![]() |
:blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah:
|
fratzilor eu am auzit manele in BMW seria 7 in clasa S in audi a4 a6 a8 ce mai, oameni cu gusturi .... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
|
Ce rei sa spui cu blah blah blah-urile alea?
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D |
@Nos@... ai prefeara sa vezi un Audi A8 din care se aude Britney Spears?
|
Decat manele, poate fi si O-zone... :lol:
|
Nu stiu....depinde.....Parca si Britney are niste melodii bune, dar nu singura, cu alte staruri.Insa spunemi tu ce muzica ti-ar placea sa auzi dintrun Audi A8, Ferrari Enzo, Lambo. Galarado si alte superi masini...ce muzica? :?: :?: :?:
|
La un Enzo sau Gallardo mi-ar placea sa aud doar zgomotul motorului, e cea mai dulce muzica... :lol: :lol:
|
de ascultat neaparat.. chiar daca nu in mashina... albumu lu bitza, sevraj, rupe tot! :wink:
|
Corect motorul are cel mai dulce salbatic sunet!
|
Albumu` lu Bitza in rubrica asta e offtopic dar fie... :)
In general in masini luxoase si scumpe se aud manele asa ca nush de ce va uimiti.. :shock: :wink: |
Quote:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da corect nu judeci oamenii dupa ce asculta, da ce imagine au aia care asculta manele, va spun eu - au ei mertzanu de pe lume da au si pureci, au ei banii de pe lume da nu stiu sa scrie ...
|
Corectie, nu \"stie\" sa scrie... :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning