![]() |
Re: Audi A3 2.0TDI 140cp cu soft Powertech
Bluey(paduraru marian) tu ai castigat grupa S6 la tulcea nu?Si Razvanxx(Nitu razvan)locul 3?Sau va confund eu?
|
Astia suntem :)
Ai cumva timpii din finala? |
Bv fratilor oameni care au facut show la tulcea si au plecat acasa cu cate o cupa.Si va spun sincer am stiut cand am vazut ca razvan are alta masina ca va fii o bomba ca si ibiza.Felicitarile mele se va asteptam in mai iar la o cursa sa va dam cupe.Mult succes in continuare ,oricum la ora asta buzau the best.
Si niste timpi nu stiu cat de buni(LA o crometrare profi o sa scoate-ti mai putin) au fost da sa va face-ti o idee: POWER TEAM BUZAU -VW GOLF III NITU RAZVAN S6 14,887 -PORSCHE 997 TURBO LEPADATU RICARDO S5 11,752 -FIAT COUPE CARPEN DRAGOS S3 13,755 BLUEY: -AUDI A3 PADURARU MARIAN S6 15,494 Nu stiu daca sunt din finala imi pare rau astia i-am luat din lista din cei mai buni timpi. |
Sunt timpii din calificari.
Multumesc frumos oricum. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum fiabilitatea e mai importanta ca puterea si ar fi bine sa urmaresti asta pe viitor. |
Ori nu stii sa citesti, ori nu vrei sa intelegi ca motorul asta are o problema la chiulasa din fabricatie ce nu poate fi imputata nimanui altcuiva decat producatorului care dealtfel a si remediat-o ulterior.
Cine esti tu sa-mi dai sfaturi despre ce ar trebui sa fac in viitor??? Revin cu intrebarea: De ce este asa de greu sa spui cine esti de fapt? |
dupa ce an au fost remediate problemele la acest motor?
|
Dupa 2006.
Din cate am mai cautat pe net se pare ca au ingrosat la turnare peretii chiuloasei. http://www.audi-sport.net/vb/showthread.php?76277-[2-0-TDI]-How-to-know-if-your-cylinder-head-will-Crack-(if-it-hasnt-yet) |
Scuze ca fac putin offtopic in legatura cu aceste motoare 2.0 tdi ale grupului vw-audi .. sa intamplat sa aud o mica relatare a unei discutii purtate intre un patron de service auto din bucuresti[ profilat mai mult pe modele americane ] si un inginer , venit din germania in vizita , al grupului vw-audi. In acea discutie se adusese vorba despre achizitionarea unui autoturism vw cu motor 2.0 tdi , la care inginerul la avertizat foarte clar ,ca sa evite acea motorizare din cauza problemelor pe care le are poate avea . In ciuda faptului ca grupul vw-audi este constient de acest lucru nu au vrut sa faca oficiala aceasta problema deoarece insemna un recall al modelelor 2.0 tdi destul de costisitor si daunator imaginii sale . Tot in acea discutie se lauda si motorul de 1.9 care e cu mult mai fiabil decat 2.0 tdi . Acum nu pot sustine suta la suta ca aceasta discutie a avut loc , dar totusi cel care mi a povestit acest lucru are o varsta respectabila si nu cred ca s-ar arunca la astfel de "povesti" daca nu ar fi adevarate !!!
|
Quote:
|
Oricum motoarele ( ca orice alt mecanism ) cu cat sunt mai complexe cu atat cresc sansele sa apara probleme.
Si ma indoiesc ca scopul fabricantului in ziua de azi este sa faca masini care sa reziste o viata. 1.9tdi am vazut la 450000 km nedesfacut. Fiabilitatea nu face bine la vanzari,nu face bine la service,nu face bine la producatorul de piese :) |
Perfecta dreptate!
Tinand cont ca in momentul de fata marketingul dicteaza de multe ori performanta si forma masinilor, cred ca peste 10-15 ani, vom cauta "masini din 2000". O sa fim ca batraneii aia, CULT CLASSICS. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning