![]() |
Re: Cotoarba mea de golf 1... :) .Pareri,impresii...
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
o nova am :)) e pe drum , sper sa vina pana la sfarsitu lunii :)))
|
Quote:
:) ca imi trebuie si mie o galeata plina. :) |
Quote:
|
pai atunci sa vorbesc cu Oana.
:) ce a pierdut Florea pe drum iau eu. :) |
i-ai pus xenoane sau nu am vazut eu bine aseara ? :))
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Ceva poze mai recente cu operatiunea de schimbare a cutiei de viteze... cea veche ma lasat ... din diverse motive... asa ca a primit o cutie de 2000 benzina de sciroco:) care merg numa 4 trepte ca a 5 a nu reusesc sa o reglez din timonerie:-s MASA... cauza din care imi mananaca de ma ustura... si merge turata pana la refuz... findca cuplu de la benzinare difera de cel de diselene.. o bataie mare de cap... in plus am intampinat probleme si la suportu de la cautator care diferea oleaca de cel de diesel... dupa ce am puso sus am uitat sa strang un cap de planetara in fuzeta si imi batea in bataie de joc in sens ... nu stiam ce are... pana mi-am amintit:P acuma e conforma cu exceptia ... vitezei a 5 a ...
Altele - Sper sa pun si toba sport curand :) PS: ultima e de la iarba verde... :D cu bolidu:) si ubita :X:X:X |
Multa rabdare mai ai cu Golful tau !
P.S. Succesuri....:D |
Quote:
Trebuie un pic de rabdare nu ? macar tehnic sa fie ok ca estetic nu e prea conform:) dar ce sa zic toate la timpul lor Nu?:) Mersi:P |
azi te-am vazut cu bolidu :D astept sa-mi vina si mie racheta sa ma dau si eu :)) multa bafta cu ea si fara alte incidente :twisted:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
... masina primeste distributie noua continental, rola ina, probabil si o pompa de injectie BUNA sau refacuta, injectoarele vin reconditionate/schimbate daca e cazul... bujiile schimbate, vopsita fata, are jante noi, o sa schimb din nou cutia de viteze de data aceasta cu una in 4 trepte de diesel dar modelul lung:X... in rest momentan masina in garaj la lucru ...
PS : motoru ala e fratioru mai mic de 1.5 :)) care sta si el prin garaj |
mai ceva pe la caroserie si un strat de vopsea,apoi poate respecti si tu putin legea prin deva cand mergi cu ea.
:) bafta maxima. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning