![]() |
intreaba exact ... si cum iese.... daca iese misto si e 150 cu tot cu tricou pai e perfect.. mai moca de atat nu stiu daca gasim
|
eu spun ca 150.000 nu este mult doar este un tricou crazy drivers problema stii care ar fi daca trebuei cu trecourile noastre tre sa vin sa il aduc dar sper sa fie cu tricourile lor
P.S stiti cum ar fi kalumea in fata : sa fie pus desenu ala facut de ALex in spate ; scheletul ala crazy si sponsorii scrisi in josul tricoului daca s-ar pune acele 2 dese ne ar fi mai atractive si mai colorate tricourile ar putea sa fie albe nu negre :twisted: yo vreau 1tricou marimea XXL :arrow: :!: |
Re:
Quote:
|
Sincer fratilor eu unu sunt tehui de cap nu mai inteleg nik.
eu unu propun ideea aia cu logooul ala cu portocaliu si cu negru pe fata si cu scheletul si sponsorii pe spate Dupa parerea mea ar arata futere de fain. Oricum cand se decide toata treaba io unu vreau si eu un tricou si cu o sapca. P.S. Se face si discount :lol: daca iei si tricou si sapca - glumeam evident |
scheletul nu este sigla clubului nostru
asa ca nu o putem folosi |
Re:
Quote:
|
ba fratilor cam pe and e gata si traba asata cu tricourile casa nu cheltuii bana5rituca vreau as fac comanda de un soft pe PC si se duc bani :oops: ideeea lui Alin e tare asa ar trebui !!!! avem de toate pe tricou :wink:
|
Avem de toate mai putin sponsorizarile. Oricum nu este vorba de sume mari asa ca in momentul in care o sa fie gata 200.000 lei nu sunt un capat de lume. Cred.
|
salut
eu sunt in concediu 10 zile nu o sa fiu pe net.
pe data de 14 se organizeaza la constanta o expozitie tuning ... o sa va tin la curent. |
Re: salut
Quote:
|
dai un tel daca ajungi in cta!
|
sal
c se mai aude cu numerele... stickerele de lipit in geam..? ... ar trebui sa le facem... ca sa ne cunoasca si pe noi lumea cand mergem pe strada :) hai grabiti lucrurile.. daka costa 150.000 sau 200.000 nu kred ca conteaza...
|
vreau si eu un tricou XXL...si nijte numere...si mi-a placut mult sigla lu Alex....da aia prima..in care numele crazy drivers apare mult mai misto decat pe aia rectificata....parerea mea...e mai mijto aia...daca se poate vreau cu sigla aia..:D
|
problema e ca cealalta sigla apartine Crazy Drivers Klub din alta tara. Nu prea avem cum sa o folosim.
|
hmmmm nu se mai aude nimic despre tricourile alea... stie careva cam cand ar fi gata ??? ca ar cazu de acuma. Pana la cursa de pe 18 ar cam trebui sa le avem.. nu credeti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning