Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   AUDI Q7 vs. BMW X 5 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/15067-audi-q7-vs-bmw-5-a.html)

Spark 08-05-06 21:53

Re: AUDI Q7 vs. BMW X 5

o sa fie super dak apare la toamna noul x5 ... si atunci putem sa face comparatia ... ca vor fi si anii de fabricatie foarte apropiati ...
o sa vedem cum vor sta si preturile ... ;)
eu tot zic ca x5 o sa fie deasupra ...

SFW 08-05-06 21:55

Quote:

Originally Posted by Byrons13
din ceea ce am vazut, q7 seamana extrem de mult cu touareg de la VW

:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

Daca zici tu .... :rolleyes2

Mic. 12-05-06 23:30

Dintre cele 2 as alege Q7 dar mai bun decat el este Volvoul XC90

Spark 14-05-06 13:02

de ce zici asta ? ca volvou` e mai bun ?
su sincer nu sunt de aceeasi parere ...

pufy 14-05-06 17:33

de fiecare data cand am vazut un q7 mi s-a parut k e mult prea mare.Are un aer asa,cam de carnat.Mi se pare ca x5-ul inca arata mai bine ca q7,dar sa vedem cum o sa arate noul x5

romanov 14-05-06 21:08

Quote:

Originally Posted by Mic.

nu te supara da ti rau?cum plm sa fie XCu mai bun ca si q7le!?!?parerea mea i ca nici nu se pot compara...

mexicanu 14-05-06 21:17

xc90 e o masina bine facuta dar datorita conceptiei mai vechi fata de audi nu cred ca e la acelasi nivel cu el,eventual cu x5

aleks 16-05-06 16:15

Quote:

macar argumenteaza cumva ideea asta...
ca, dupa umila mea parere, xc90 e la furat fata de concurenta, si ca aspect ( prea spartan) si cainterior ( complet chel, lasa o senzatie de masina ieftina/saracacioasa ) si nici dotarile nu ma dau pe spate...

Cozmax 17-05-06 22:06

Eu zic ca ar reusi X5 masina mea favorita 4X4 :-)

Mic. 19-05-06 10:49

Ba cred ca e mai bun Volvo deoarece este un adevarat SUV . O adevarata masina de familie . Audi nu e nici masina de familie nici un adevarat 4X4 . E prima incercare a lui Audi de a intra in segmentul SUV . Da are performante mai bune ca Volvoul dar aici se uita faptul ca e un SUV adica masina de familie si nu ii trebuie atata putere . In plus noul Volvo a venit un un diesel nou si si are acum mai multa putere . Dar un adevarat SUV nu trebuie sa aiba multa putere ci trebuie ca pasagerii sa aiba mai mult confor in timpul drumului si mai multa siguranta.

Byrons13 19-05-06 11:16

am avut marea ocazie sa vad fantasticul Q7 de la Audi. exact cum banuiam: era nevoie de o masina de nisa intre Touareg si Cayenne, si ghici ce a iesit? Q7, care nu e nici cal nici magar. Da, este agresiv, da are motor, dar este exact la gama de pret intre Touareg si Cayenne. Oare s-a mai vazut treaba asta in concern? eu zic ca da, dar ma duc off-topic. este fff agresiv Q7, daca il vezi de la nivelul solului. Este urmatoarea generatie, dar deocamdata in Ro este cam lipsit de oportunitati. nu are nici macar trapa de sticla, asa ca optionala. Oricum, la fel cum G era la Mert, X5 ramine un standard. Si astept urmatorul X5, pentru o comparatie mai actuala. :))

juana_man 19-05-06 12:25

ink n-am avut placerea sa conduc un q7 si nu stiu cum e,in schimb am condus deja multe x5-uri si............a reusit sa ma marcheze placut.eu personal optez pt X5

aleks 20-05-06 03:36

Quote:

Ba cred ca e mai bun Volvo deoarece este un adevarat SUV . O adevarata masina de familie .

suv-ul nu-i masina de familie, parerea mea...

br01tim 24-05-06 19:33

Q7!e noua,quattro,masiva,agresiva,si arata ..............n-am cuvinte!si X5 e masina de bastan dar parca Q7 e prea de tot!

VIPER_GL 27-05-06 03:21

Cred ca va bate AUDI Q7 X5-u ptr este nou ieshit pe piata si mult mai luxos si confortabil decat X5...M-am plictisit sa tot vad x5-uri pe strada da sa vezi un q7 ar fi altceva...Nu stiu acum dac ar bate si la performante:?:

All times are GMT +2. The time now is 08:08.

- Copyright 2026 4Tuning