![]() |
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
1 Attachment(s)
jantele parca erau cms`uri ... daca tot alea sunt, merge ceva de genu` DAC dar in loc de alb sa le faci bej (zic si eu)
|
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
jantele nu stiu daca mai umblu la ele insa interiorul e problema numarul 1 acum....vreau sa stiu ce bani strang fara sa vada nevastamea ca s aiau materialul...cred ca o sa il fac bej cu negru ceva in genul lui jjs parca.acum intrebare intrebatoare pentru cei care au facut tot interiorul...cam cati m de material intra la interior?
|
Quote:
|
si chiar nimeni nu stie cati metri intra in interior? ... ceva detaliat !
:D laure ... prenadez :P |
Quote:
|
bun...cu asta am lamurit...acum...cine stie sa imi spuna unde gasesc ceasurile de presiune modelul cum le are des-ul?am dalea simple dar parca as vrea dalea cu carcasa seaparata fiecare sa le pun pe bord deasupra volanului sau undeva in zona aia undeva unde imi convine mai bine sa le pot urmari cu atentie.
|
|
mersi bogdane...deja m-ai inbolnavit cu acele ceasuri...super marfa.....in mesajul meu anterior am gresit...era vorba de oltcitul lui dani...pmd-ul....si imi cer scuze ca mai pun alta mesaj ..nu am poutut sa il reeditez pe cel anterior.
|
ceasuri si console gasesti ............dar bani sa fie si intradevar sa ai nevoie de ele ,io am de dacie temp si presiune ulei sunt f bune iar de boost este de la pilot
|
bogadane si eu am tot dalea de dacie dar am modelul care se baga in bord cele universale si mai era un model care aveau fiecare carcasa lui rotunda..cred ca stii despre care vb.nu as vrea sa gauresc bordul sau sa renunt la gurile de aer si caldura si de aceea vroiam in carcasa lui fiecare.o sa ma gandesc si poate ma apuc sa strang bani sa imi iau perechea de pe acest site care l-ai scris tu mai sus.daca tot dau un ban macar sa fie ok.dar ce vroiam sa te intreb..eu nu mi-am dat seama desi m-am tot uitat pe acolo...sunt ceasuri luminate din spate alea sau sunt simple?
|
sunt luminate din spate
|
salutari tuturor....bogdane..am si eu o intrebare la tine..acum 2 zil am fost plecat cu masina putin si cind ma intorceam spre casa la o intersectie am virat dreapta si a inceput sa imi bata sau sa troncane urit de tot pe partea dreapta dar se simte foarte tare acea bataie si in podeaua masinii..ce sa fie?planetara sau bratul?sau ambele?daca meregi drept nu bate decit rare orisi foarte putin,face rau doar la viraje.astept un raspuns daca se poate de la tine sau de la alti cunoscatori.
|
pai daca bate decat in curbe se poate sa fie din planetare...
|
planetara,acum vezi sa nu se rupa ca la rm sunt varza planetarele
|
ai mare grija la viraje...sa nu accelerezi in viraj ca s-ar putea sa pleci cu partea din fatza in brate acasa...mai bn reparo si dupa aia mai umbla cu ea...bafta la reparatzii si la rezolvarea problemelor
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning