![]() |
Intr-adevar distractiile cam costa...cauciucuri, ambreiaj, planetare si alte cele...oricum, din ce-am vazut prin poze, a fost mai reusit traseul, nu? Bine ca lucrurile evolueaza intr-o directie buna...
Al3xius, vezi ce inseamna soarta? N-ai stat langa panou, n-ai fost prins furand banana...ia sa te iau cu mine la un cazino, ca vad ca esti norocos! :P :P :lol: :lol: :lol: |
zona era foarte buna de aruncat curu pentru ca nu am autoblocant si ma cam chinuiam
|
he... la treaba cu distrusul cauciucurilor..ar trebui sa punem bani de o pereche de cauciucuri astia care ne uitam.... si la sfarsit cel care a facut cel mai frumos show sa ia banii :)
|
buna idee! :lol:
|
sunt de acord !
|
bun si ambreaj si alte pericole?!?! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
pai tocmai asta e ...ca m-a prins ala cand am furat banana ! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( |
da ce zicetzi voi de edy.. si-a ars rau cauciucurile.. sarma se vedea din ele.. ;)
Ma sa jti ca n-ar fi rau.. astfel cei care s-ar n-ar mai pierde atatzia bani .. :P voi va datzi seama ce-ar fi atunci.. omor! :D :lol: |
Re:
Quote:
sau mai bine punem bani si-i cumparam alta masina ! :lol: :lol: :lol: si asigurare pentru baiatu de statea langa panou ! :twisted: :twisted: :twisted: |
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mai bine scoatem panourile!!!!!!
|
yeah right ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
..Alexius nu te-ai lasat pana nu ai furat u o banana de la aia :D...5 ani de puscarie pt asta !! :peace:
|
...cu suspendare ! :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Al3xius, mane, nu ti se vad bananele din semnatura... :P :P :P :lol:
|
bai santose frate, baga si u filmul pls, ca mi s-a facut un dor nebun de cauciucurile pe care le-am lasat acolo, am venit pe pinza si sirme pina acasa. mcar sa le mai vad one last time :yikes:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning